Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Najava – Amorphis: Finski metalci u Tvornici predstavljaju novi album

05.03.2014. Luka Sinković

facebook.com

facebook.com

Amorphis, vrlo poznati kreatori finske death metal scene, dolaze 20. ožujka u Tvornicu Kulture predstaviti prošlogodišnji album ‘Circle’, koji je od kritike pokupio vrlo dobre ocijene.

Bend se kroz godine podosta mijenjao pa je tako iz striktnih death metal okvira zvuk provlačio kroz doom, progresivni i goth metal, ali je i koketirao s psihodeličnim i atmosferičnim rockom. Takav odnos prema glazbi zasigurno je prouzročio negodovanje starih fanova, no Amorphis je sa svakim novim albumom stjecao mase novih.

facebook.com

facebook.com

Prije Amorphisa nastupit će Hamferð, inače mladi doom metal bend s Farskih Otoka, koji je ostao zamijećen pobijedivši na Wacken Metal Battle-u, natjecanju mladih bendova na legendarnom Wacken festivalu.

Koncert bi trebao početi oko 20 sati, a karte možete kupiti u pretprodaji za 160 kn dok će na ulazu u klub biti 190 kuna.

Pretprodajna mjesta u Zagrebu: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7. Dallas Music Shopovi: Rijeka – Splitska 2A, Zadar – Široka ulica 2, Šibenik – Kralja Tomislava 4, Split – Narodni Trg 14, Ticket 4 You – www.ticket4you.org, Eventim sistem, www.eventim.hr.

Ulaznice se po pretprodajnoj cijeni isto tako mogu i rezervirati na mail rezervacije@twilight-mag.net

Komentari