Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Najava: Antenat + F O R u Vip clubu!

24.03.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/vipclub

Foto: facebook.com/vipclub

Nakon posljednjeg zagrebačkog  unplugged  nastupa u prosincu prošle godine,  Antenat se vraća svom uobičajenom zvuku i to u Vip clubu, u subotu, 5.travnja. Prije njih će nastupiti akustični rock –bend FOR.

Bend Antenat, poznat prije svega po odličnim nastupima uživo, prije godinu dan je objavio svoj treći album “Izlet“. Njime je nakon prva dva uspješna albuma, “Subing” (2006.) i “Karavana (2008.)”, napravio izlet u novi zvuk i glazbene pravce koji su obogatili njihov subreggae mozaik. Na albumu surađuju sa svojim starim prijateljima – na vokalima su Julien Bordier (bend Joke) i Anfa Fabijanić, a violončelo je zasvirao Stanko Kovačić.

Antenat ima jedanaest članova: Nenad Kovačić – vokal i udaraljke (udaraljke – Afion i Nas mali Afro bend, Sevdah Takht Damira Imamovica), Boris Vidošević– gitara, Marko Fiket –gitara, Davor Barišić – bas, Marko Gajer – klavijature (balafon – Naš mali Afro bend), Ivan Škvorc – saksofon, Ivan Marincel – trombon, Vladimir Novak – truba, Bojan Horvat – bubanj (Mašinko), Ozren Čorković – truba i Marin Kobeščak – efekti, ton majstor.

F O R je akustični rock-bend oformljen 2013. godine u Zagrebu. Osnivač benda je kantautor Tomislav Malagurski kojem se pridružuju Frano Homen na udaraljkama, Miodrag Prelec na bas-gitari te naposljetku Slaven Špoljarić na klasičnoj gitari. Naizgled melankolična harmonija i tekstovi, u cijelosti prožeti nadom i pozitivnom vibrom, karakteristika su njihove glazbe kako i najavljuju i imenom demo-albuma The Sun. Will. Shine!

Ukupno 200 ulaznica u pretprodaji   po cijeni od  35kn možete kupiti  od ponedjeljka, 17. ožujka, u Old Dirty Shopu (Tratinska 18), a na dan koncerta cijena je 45 kuna. Klub se otvara u 20h,  početak svirke očekuje se u 21h. Sve u svemu, više nego dovoljno razloga da u subotu,  5. travnja, dođete u Vip club! Vidimo se!

 

Komentari