Istaknuto
22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

Glazba

Najava: Baden-Baden u riječkom klubu Život

05.02.2015. Filip KušterVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Puk Puk Festival

Foto: Puk Puk Festival

Riječki ljubitelji alternativne glazbe dolaze na svoje. U petak 6. veljače, pred riječkom publikom predstaviti će se  zagrebački electropop/garage/industrial sastav Baden-Baden. Osnovani su 2012. godine, a već su na samom početku djelovanja stvorili svojevrstan hype i naelektriziranu atmosferu gdje god su nastupali. Nisu čvrsto vezani niti uz jedan žanr pa tako na koncertima možemo čuti široki spektar zvuka, od psihodelije do post-punka. Iza sebe imaju EP „Baden-Baden“, izdan u proljeće 2013., a može ga se besplatno preuzeti na njihovoj bandcamp stranici.

Te večeri Baden-Baden imati će podršku u vidu lokalnih snaga, benda The Black Room koji svojim rock/garage zvukom uvelike podsjećaju na kultne bendove poput Queens Of The Stone Age, The Velvet Underground i Sonic Youth. Oni su nešto najeklektičnije što u ovom trenutku riječka scena može ponuditi.

Oba koncerta održat će se u klubu Život u sklopu PUKPUK festivala (koji je u 2014. godini Rijeci predstavio bendove poput Nvmeri, Fenster, Fear Of Men i Death Rattle). Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna moguće je kupiti u Dallas Music Shopu i klubu Život (Ružićeva 2). Na dan koncerta, na ulazu, cijena ulaznice iznosit će 30 kuna.

(Visited 110 times, 1 visits today)

Komentari