Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava – Biological Lovers: Duo predstavlja svoju ljubav u kinu Europa!

18.01.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Pop folk duo iz Portlanda čiji sastav čine Brian Smith (gitara, dg-10, vokal) i Hannah Sheets (klavijature, vokal) počeli su svoju ljubavnu vezu, a potom i glazbenu suradnju koja je rezultira izdavanjem albuma ”Holding Hands” za mini etiketu Two Crows Records u svibnju 2012. godine. Prvi zajednički nastup bio je u vrijeme odmora u Minneapolisu, nakon turneje zapadnom obalom SAD-a promovirajući jedan od Brianovih solo albuma. Dosadašnju suradnju imali su s bendovima poput The Dandy Warhols, Globelamp i Brainstorm te Calvinom Johnsonom. Također, nastupali su na raznim festivalima u SAD-u te su poznati i europskoj publici po klupskim nastupima.

Ovog puta svojom glazbom počastit će zagrebačku publiku u kinu EUROPA, gdje nastupaju 26.1. Večer sreće u 23:00 otvara Supersonična Emisija, Biological Lovers nastupaju u 00:00, a Radio LLM vrtit će eklektičan odabir 2012. godine do 04:00. Ulaz je besplatan!

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari