Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava – Biological Lovers: Duo predstavlja svoju ljubav u kinu Europa!

18.01.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Pop folk duo iz Portlanda čiji sastav čine Brian Smith (gitara, dg-10, vokal) i Hannah Sheets (klavijature, vokal) počeli su svoju ljubavnu vezu, a potom i glazbenu suradnju koja je rezultira izdavanjem albuma ”Holding Hands” za mini etiketu Two Crows Records u svibnju 2012. godine. Prvi zajednički nastup bio je u vrijeme odmora u Minneapolisu, nakon turneje zapadnom obalom SAD-a promovirajući jedan od Brianovih solo albuma. Dosadašnju suradnju imali su s bendovima poput The Dandy Warhols, Globelamp i Brainstorm te Calvinom Johnsonom. Također, nastupali su na raznim festivalima u SAD-u te su poznati i europskoj publici po klupskim nastupima.

Ovog puta svojom glazbom počastit će zagrebačku publiku u kinu EUROPA, gdje nastupaju 26.1. Večer sreće u 23:00 otvara Supersonična Emisija, Biological Lovers nastupaju u 00:00, a Radio LLM vrtit će eklektičan odabir 2012. godine do 04:00. Ulaz je besplatan!

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari