Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Najava: Blagdansko izdanje TUP!-a uz Alku Vuicu

23.12.2016. Ziher.hrFoto: Facebook event TUP! - Tekstopisci u poeziji s Alkom Vuicom
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sada već popularna tribna Tekstopisci u poeziji, poznatija samo kao TUP!, 27. 12. ugostit će svima znanu i karizmatičnu gošću, Alku Vuicu u Shock Show Industry dvorani popularnog Katrana s početkom u 20 sati.

Uz Alkine tekstove odrastali su mnogi, osobto oni 90-ih godina prošloga stoljeća, kada je Josipa Lisac zapjevala njezin tekst “Gdje Dunav ljubi nebo” ili megapopularna Tajči onu “Hajde da ludujemo”. Tada je Alka žarila i palila glazenom scenom, što zbog pisanja tekstova, što zbog glazbenih performansa sa zanimljivom scenografjom.

I mnogi glazbenici udahnuli su Alkine tekstove pa nas sve zanima kako će Remi jedan od Alkinih hitova obući u novo ruho na kraju tribine u pratnji dvojice klavijaurista – Davora Zanoškog i Franje Klinara.

TUP! glazbeno-književnu tribinu osmislila je Mirela Priselac Remi, vokalistica grupe Elemental, a uz pomoć HDS ZAMP-a ovo djelo provodi već punih osam mjeseci, uvijek posljednjeg utorka u mjesecu, a ugostila je autore poput Gibonnija, Damira Urbana ili Aljoše Šerića.

(Visited 24 times, 1 visits today)

Komentari