Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Knjige

Najava: Blagdansko izdanje TUP!-a uz Alku Vuicu

23.12.2016. Ziher.hrFoto: Facebook event TUP! - Tekstopisci u poeziji s Alkom Vuicom

Sada već popularna tribna Tekstopisci u poeziji, poznatija samo kao TUP!, 27. 12. ugostit će svima znanu i karizmatičnu gošću, Alku Vuicu u Shock Show Industry dvorani popularnog Katrana s početkom u 20 sati.

Uz Alkine tekstove odrastali su mnogi, osobto oni 90-ih godina prošloga stoljeća, kada je Josipa Lisac zapjevala njezin tekst “Gdje Dunav ljubi nebo” ili megapopularna Tajči onu “Hajde da ludujemo”. Tada je Alka žarila i palila glazenom scenom, što zbog pisanja tekstova, što zbog glazbenih performansa sa zanimljivom scenografjom.

I mnogi glazbenici udahnuli su Alkine tekstove pa nas sve zanima kako će Remi jedan od Alkinih hitova obući u novo ruho na kraju tribine u pratnji dvojice klavijaurista – Davora Zanoškog i Franje Klinara.

TUP! glazbeno-književnu tribinu osmislila je Mirela Priselac Remi, vokalistica grupe Elemental, a uz pomoć HDS ZAMP-a ovo djelo provodi već punih osam mjeseci, uvijek posljednjeg utorka u mjesecu, a ugostila je autore poput Gibonnija, Damira Urbana ili Aljoše Šerića.

(Visited 15 times, 1 visits today)

Komentari