Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Knjige

Najava: Blagdansko izdanje TUP!-a uz Alku Vuicu

23.12.2016. Ziher.hrFoto: Facebook event TUP! - Tekstopisci u poeziji s Alkom Vuicom

Sada već popularna tribna Tekstopisci u poeziji, poznatija samo kao TUP!, 27. 12. ugostit će svima znanu i karizmatičnu gošću, Alku Vuicu u Shock Show Industry dvorani popularnog Katrana s početkom u 20 sati.

Uz Alkine tekstove odrastali su mnogi, osobto oni 90-ih godina prošloga stoljeća, kada je Josipa Lisac zapjevala njezin tekst “Gdje Dunav ljubi nebo” ili megapopularna Tajči onu “Hajde da ludujemo”. Tada je Alka žarila i palila glazenom scenom, što zbog pisanja tekstova, što zbog glazbenih performansa sa zanimljivom scenografjom.

I mnogi glazbenici udahnuli su Alkine tekstove pa nas sve zanima kako će Remi jedan od Alkinih hitova obući u novo ruho na kraju tribine u pratnji dvojice klavijaurista – Davora Zanoškog i Franje Klinara.

TUP! glazbeno-književnu tribinu osmislila je Mirela Priselac Remi, vokalistica grupe Elemental, a uz pomoć HDS ZAMP-a ovo djelo provodi već punih osam mjeseci, uvijek posljednjeg utorka u mjesecu, a ugostila je autore poput Gibonnija, Damira Urbana ili Aljoše Šerića.

(Visited 21 times, 1 visits today)

Komentari