Istaknuto
17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Nadam se da i u ovom izdanju za mjesec veljaču ima za svakog ponešto. Melodičnog black metala mi je previše za barem par mjeseci.

17.04.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Nova glazba ima sedam domaćih singlova koji se natječu ovog tjedna za vaše glasove, a tu je i pet stranih preporuka za slušanje.

Glazba

Najava: Brain Production i Bender u Klubu

20.11.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/klub

Foto: facebook.com/klub

Energični alter rock bend s Krka Brain Production predstavljaju 21. studenog u klubu Klub novi singl Tu sam, s kojim najavljuju drugi album.

Krajem rujna prošle godine objavili su album prvijenac naziva “Osam” s dvanaest šarolikih skladbi vrlo dobro prihvaćenim od kritike i publike. Na sceni su već 5 godina, a iza sebe imaju brojne klupske i festivalske koncerte, kao i nekoliko nagrada publike i stručnih žirija.

Bend je karakterističan po iznimno energičnim nastupima, odrješitim riffovima, gitarističkim izletima bluesa u sinkopama punk rocka, mješavini različitih utjecaja, što slušatelju ostavlja šarolik izbor melodija, žanrova i podžanrova.

Lirika je uglavnom lucidna i satirična, s učestalim metaforama i igrama riječi iz kojih slušatelj stvara slike proizvoljno. Pjesma Tu sam uskoro bi trebala dobiti i spot, a ovo je ujedno i prvi put da su se odlučili za profesionalnu studijsku produkciju u riječkom studiju GIS. Da biste doživjeli Brain Production trebate ih pogledati uživo, kako i sami tvrde, oni su „live band“ i koncerti obiluju energijom i emocijom.

Bender je energični i žestoki novljanski rock-blues bend koji će upravu u Klubu promovirati svoj prvi studijski album pod nazivom “Ono što jesam”.

Bender postoji od 2006. i iza njih je već dosta svirki po Hrvatskoj. Nedavno je održana i njihova glavna promocija albuma prvijenca u sklopu ovogodišnje “Velike rock eksplozije” gdje su ugodno iznenadili zagrebačku publiku.

After koncerata je program „Zvuci Seattlea“, na kojem će Peki Pele i Mile prirediti još jedan tulum posvećen kariranom. Vrtjet će se Nirvana, Pearl Jam, Alice In Chains, Soundgarden, Mudhoney, Sonic Youth, Mother Love Bone, Green River, Screaming Trees, Stone Temple Pilots, Hole, Mad Season, Smashing Pumpkins, Dinosaur Jr, Melvins i drugi.

Ulaznice za koncert u pretprodaji i na ulazu možete kupiti po cijeni od 20kn, dok je ulaz na after 10kn do 00:30 a 20kn nakon.

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari