Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: Chui ovu glazbu uz Tannu Tuwa

16.03.2015. Marta Lučić
Foto: facebook.com/Tannu Tuwa

Foto: facebook.com/Tannu Tuwa

Chuiev program do sada je četvrtkom dovodio zanimljive i perspektivne sastave, možda nedovoljno poznate publici. Tako su u veljači u Vip Clubu nastupili Capriscone i Phonic Zoom. Ovaj četvrtak u sklopu programa Chui ovu glazbu publici  Vip cluba predstavit će se Tannu Tuwa. Ljubitelji rasplesane i neobične live elektronske glazbe doći će na svoje. Budući da sastav iza sebe ima tek nekoliko nastupa, prilika da ih se čuje u prostranom Vip clubu čini se kao dobar razlog za izlazak u četvrtak.

Tannu Tuwa čine Igor Farkaš (Punk Data, Diyala Upgraded), Đuro Dobranić (CHUI , Mangroove, NO!Mozzart, Groovy Cakes) , Regie Kattie (Jazzhunters and many other) , Pars ( NO!Mozzart , Pars Petrosa ) & U (Tannu Tuwa babes). Za sebe kažu da sviraju live electronic music. Ako vas zanima kakva je to teško opisiva glazba koju stvaraju, osluhnite njihov Soundcloud. Možda bih glazbu ovog četveročlanog sastava opisala kao oštru i zavodljivu elektroniku koja poziva na party dugo u noć i zavodi osjetila. Najbolje da sami iskreno proživite Tannu Tuwa iskustvo.

Upad je besplatan, a ulaz se otvara u 22:00. Za after je zaslužan DJ D-Gree koji će ostati vjeran rasplesanom funk ritmu.

(Visited 139 times, 1 visits today)

Komentari