Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava: Chui ovu glazbu uz Tannu Tuwa

16.03.2015. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/Tannu Tuwa

Foto: facebook.com/Tannu Tuwa

Chuiev program do sada je četvrtkom dovodio zanimljive i perspektivne sastave, možda nedovoljno poznate publici. Tako su u veljači u Vip Clubu nastupili Capriscone i Phonic Zoom. Ovaj četvrtak u sklopu programa Chui ovu glazbu publici  Vip cluba predstavit će se Tannu Tuwa. Ljubitelji rasplesane i neobične live elektronske glazbe doći će na svoje. Budući da sastav iza sebe ima tek nekoliko nastupa, prilika da ih se čuje u prostranom Vip clubu čini se kao dobar razlog za izlazak u četvrtak.

Tannu Tuwa čine Igor Farkaš (Punk Data, Diyala Upgraded), Đuro Dobranić (CHUI , Mangroove, NO!Mozzart, Groovy Cakes) , Regie Kattie (Jazzhunters and many other) , Pars ( NO!Mozzart , Pars Petrosa ) & U (Tannu Tuwa babes). Za sebe kažu da sviraju live electronic music. Ako vas zanima kakva je to teško opisiva glazba koju stvaraju, osluhnite njihov Soundcloud. Možda bih glazbu ovog četveročlanog sastava opisala kao oštru i zavodljivu elektroniku koja poziva na party dugo u noć i zavodi osjetila. Najbolje da sami iskreno proživite Tannu Tuwa iskustvo.

Upad je besplatan, a ulaz se otvara u 22:00. Za after je zaslužan DJ D-Gree koji će ostati vjeran rasplesanom funk ritmu.

(Visited 149 times, 1 visits today)

Komentari