Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

Najava: Debeli Precjednik i Fast Response u prosincu u KSET-u

27.11.2014. Helena Kezerić
Foto: Press

Foto: Press

Petak 5. prosinca sigurno na svom dnevnom rasporedu nemate konkretnijih planova. Novi đemper se može isplesti i sljedećeg vikenda, a frkanje sarme se uvijek može odgoditi za jedan dan. Sveti Nikola će vaše blatnjave čizmice nagraditi dozom odličnog punka i predivnim mamurlukom. Tko ne dođe, dobit će šibu.

Nakon što su 2012. godine na promociji albuma Bruto Slavo/ VBK, iznova oduševili prepun KSET, osječki Debeli Precjednik vraća se na mjesto zločina. Ove godine osim što su proslavili 20 godina sviranja, odlučili su i počastiti obožavatelje novim izdanjem. EP „Povijest bolesti“ možete besplatno skinuti s bendove službene bandcamp stranice, a na istoj možete saznati i kako im pomoći stvoriti još povijesti, izdavanjem ovog EP-a kao 7-inčnog vinila.

 Društvo na šanku, a i na stageu, pravit će im zagrebački punk rock bend Fast Response. Dečki su u veljači izdali svoj hvaljeni album prvijenac Welcome to Corruptia. Članovi benda zanat su pekli u bendovima Fraktura mozga, Ignor i Pičke vrište.

 

 Ulaz se otvara u 20h. Karte su 30 kn u pretprodaji, a 40 kn na dan koncerta. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari