Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Najava – Dosh Lee u KSET-u promovira novi album!

05.01.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon prvijenca ”Velika nepravda na malom ekranu“, zagrebački bend Dosh Lee dolazi u KSET predstaviti svoj drugi album ”Kaktus Galaktus” i ovaj put za izdavačku kuću Spona. Album traje 1 minutu i 52 sekunde,  nama je ta činjenica bila intrigantna, ali onda smo saznali da je dodano još 15 pjesama kao bonus pjesme. Tako da album službeno traje 1 minutu i 52 sekunde, ali se zapravo sastoji od 16 pjesama. Paralelno s albumom, Dosh Lee je također izdao bonus pjesmu “Ne može nitko gore od nas” koja je ujedno bila i poziv svim lošim bendovima u državi na natječaj za najgori spot i najgori bend. Pobjednik tog natječaja zasvirat će s njima na koncertu koji će se održati 10.1. u KSET-u.

Cijena karte je 15 kn, ulaz se otvara u 20 sati. Za upad u KSET je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koja se može nabaviti na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari