Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava – Dosh Lee u KSET-u promovira novi album!

05.01.2013. Monika Savić
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Nakon prvijenca ”Velika nepravda na malom ekranu“, zagrebački bend Dosh Lee dolazi u KSET predstaviti svoj drugi album ”Kaktus Galaktus” i ovaj put za izdavačku kuću Spona. Album traje 1 minutu i 52 sekunde,  nama je ta činjenica bila intrigantna, ali onda smo saznali da je dodano još 15 pjesama kao bonus pjesme. Tako da album službeno traje 1 minutu i 52 sekunde, ali se zapravo sastoji od 16 pjesama. Paralelno s albumom, Dosh Lee je također izdao bonus pjesmu “Ne može nitko gore od nas” koja je ujedno bila i poziv svim lošim bendovima u državi na natječaj za najgori spot i najgori bend. Pobjednik tog natječaja zasvirat će s njima na koncertu koji će se održati 10.1. u KSET-u.

Cijena karte je 15 kn, ulaz se otvara u 20 sati. Za upad u KSET je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a koja se može nabaviti na ulazu (5kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 34 times, 1 visits today)

Komentari