Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Najava – Fear of Men: U nedjelju u Zagrebu, dan poslije u Rijeci

09.10.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: https://www.facebook.com/fearofmen

Foto: https://www.facebook.com/fearofmen

Britanski dream pop bend Fear of Men 12. listopada dolazi u zagrebački klub Močvaru, a dan poslije će nastupati i u riječkom klubu Život. Glazba koju ovaj bend izvodi je negdje na pola puta između shoegazea 90-ih i suvremenog dream popa, a na ovoj turneji predstavljaju album „Loom“.

Daniel Favley i Jessica Weiss, članovi ovog benda, upoznali su se 2011. godine na njenoj izložbi, kada je Favleya zaintrigirala ambijentalna glazba njenih eksperimentalnih filmova. Dvoje studenata umjetnosti je, nakon spoznaje o zajedničkom glazbenom ukusu, odlučilo osnovati bend i nazvati ga Fear Of Men, što je, kada se u obzir uzmu teme otuđenja, usamljenosti i anksioznosti kojima se bave u svojim pjesmama, moglo biti jedino pravo ime za bend. Bendu se pridružuje i Micheal Miles na klavijaturi i bubnjevima, a uživo ih prati i Becky Wilkie na bass gitari i vokalima. Ubrzo su ih zamijetili ljudi iz Kanine Recordsa (Grizzly Bear, Chairlift, Braids…) i odlučili im izdati kompilaciju tih ranih pjesama pod nazivom “Early Fragments”, koju je britanski magazin NME kasnije svrstao na popis 15 najboljih EP-ova godine.

Ulaznice za zagrebački koncert u pretprodaji su po 45 kuna, na dan koncerta koštat će 60 kuna, a mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim pretprodajnim lokacijama: Dirty Old Shopu, Aquariusu, Dallas Music shopu i Rockmarku. Za riječki koncert cijena ulaznice je 40 kn u pretprodaji, a na dan koncerta 60 kn te se može kupiti u riječkoj poslovnici Dallas Music Shopa i u samom klubu Život.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari