Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

God is an Astronaut iz Tvornice seli u Močvaru

06.04.2014. Luka Sinković
facebook.com/godiaa

facebook.com/godiaa

Zbog premalog interesa i premalog broja prodanih karata, te zbog bolje atmosfere, post-rock događaj godine seli se iz velikog pogona Tvornice u Močvaru. Tako će se koncert održati u dvorani pokraj koje su prije dvije godine oduševili prepuni Pogon Jedinstvo.

Nastup je tada bio vrlo intenzivan, svjetlosno i glazbeno jak, tako da je i pomalo čudna činjenica da će se sve to trebati komprimirati u osjetno manji prostor Močvare, međutim bit će vrlo interesantno bend vidjeti u još prisnijoj atmosferi.

Mali interes možda je rezultat zasićenja žanrom kao takvim, jer unazad 3 godine imali smo prilike vidjeti dobar dio post-rock scene (If These Trees Could Talk, Caspian, Tides From Nebula, Maybeshewill, 65daysofstatic, Sleepmakeswaves, Russian Circles…), ali i cijenom karata, koje su s nekadašnjih 65 kuna skočile na 95 odnosno 115 na dan koncerta. Ne govorimo o velikom poskupljenju, ali promjene su vidljive.

Što se koncerta tiče, show je zagarantiran, bilo u Tvornici ili Močvari, a na poveznici ispod možete pogledati kako je to izgledalo prije dvije godine u Pogonu Jedinstvo. Kada ovakav doživljaj hipotetski probate staviti u još intimniji prostor, dolazite do zaključka da će se u srijedu u Močvari dogoditi nešto vrlo intenzivno. Dakle, kupite karte dok ih još ima.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari