Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

God is an Astronaut iz Tvornice seli u Močvaru

06.04.2014. Luka Sinković
facebook.com/godiaa

facebook.com/godiaa

Zbog premalog interesa i premalog broja prodanih karata, te zbog bolje atmosfere, post-rock događaj godine seli se iz velikog pogona Tvornice u Močvaru. Tako će se koncert održati u dvorani pokraj koje su prije dvije godine oduševili prepuni Pogon Jedinstvo.

Nastup je tada bio vrlo intenzivan, svjetlosno i glazbeno jak, tako da je i pomalo čudna činjenica da će se sve to trebati komprimirati u osjetno manji prostor Močvare, međutim bit će vrlo interesantno bend vidjeti u još prisnijoj atmosferi.

Mali interes možda je rezultat zasićenja žanrom kao takvim, jer unazad 3 godine imali smo prilike vidjeti dobar dio post-rock scene (If These Trees Could Talk, Caspian, Tides From Nebula, Maybeshewill, 65daysofstatic, Sleepmakeswaves, Russian Circles…), ali i cijenom karata, koje su s nekadašnjih 65 kuna skočile na 95 odnosno 115 na dan koncerta. Ne govorimo o velikom poskupljenju, ali promjene su vidljive.

Što se koncerta tiče, show je zagarantiran, bilo u Tvornici ili Močvari, a na poveznici ispod možete pogledati kako je to izgledalo prije dvije godine u Pogonu Jedinstvo. Kada ovakav doživljaj hipotetski probate staviti u još intimniji prostor, dolazite do zaključka da će se u srijedu u Močvari dogoditi nešto vrlo intenzivno. Dakle, kupite karte dok ih još ima.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari