Istaknuto
16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

06.09.2018.

Na jednom mjestu okupili smo najzanimljivije koncerte koji nas ove jeseni očekuju u Zagrebu i Rijeci. Pred nama je sjajna jesen koju će obilježiti Deafheaven, God Is An Astronaut, Editors, Jethro Tull, Mudhoney, ali i brojni domaći izvođači.

Glazba

Najava: HardCore for the HardCore okupira Močvaru u četvrtak

10.09.2014. Ziher.hr
Foto: Press

Foto: Press

Otvaranjem koncertne sezone, klub Močvara u četvrtak, 11. rujna, nudi koncertnu poslasticu pod imenom ‘HardCore for the HardCore‘. Iza naziva ovog eventa krije se nastup dva veoma zanimljiva žestoka benda.

Svrha ovog okupljanja svih ljubitelja pravog hardkor panka je promocija friško izdanog LP-a Ovo je kraj starih zagrebačkih pank nevolja Ponor. Ekipa svira od 2011. u četveročlanom sastavum, a nije ih potrebno posebno predstavljati jer njihov mračni hardkor zvuk, pomiješan sa žličicom crust panka i prstohvatom metala, daje pravu glazbenu rapsodiju koja biva hvaljena po kuloarima.

Novost u cijeloj ovoj hardkor priči čini grupa Shin. Svojim prvim nastupom ova će vrijedna ekipa predstaviti postojanje novog benda na sceni. Ovaj peteročlani sastav postoji od kraja 2013. Nimalo ne gubi vrijeme i veoma agresivno napada pa uopće ne čudi podatak da su u proljeće 2014. ušli u studio te snimili full lenght album pod nazivom  Running Sick”, koji je svjetlo dana ugledao u lipnju. Ekipa je prebrodila nekolicinu kadrovskih promjena tako da ovaj žestoki sastav čine Sole (Steppingstone), Filip (Pure Stems Pack, Stronghold), Šuker (Pure Stems Pack, Harrison Horse, Šta ima?), i Matija (Katran, Pištolj na gumene metke, Back to life, Kuje i laseri), predvođeni čeličnom rukom snažne djevojke na vokalu imenom Tea (Petnaesti Čeh).

 

Početak je u 21:00, a upad je 20 kn.

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari