Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Glazba

Najava – Hypocrisy: u Tvornici predstavljaju potencijalni melo-death album godine

03.09.2013. Luka Sinković
facebook.com

facebook.com

Iako smo ih zbog guste satnice propustili na nedavnom Metaldays festivalu, Hypocrisy nam dolazi 24.rujna odraditi klupski koncert u zagrebačku Tvornicu. Dolaze u sklopu turneje tokom koje promoviraju ovogodišnji i svoj 13. studijski album naslovljen „End Of Disclosure“. Švedski death metalci na sceni su od 1990, a recentno izdanje je od strane kritike izvrsno prihvaćeno, tako da je i prije kraja godine proglašeno najboljim melo death izdanjem 2013.

facebook.com

facebook.com

Sa sobom dovode i danske thrash metalce Hatesphere, koje smo također u Tvornici gledali prije nekoliko godina s Kreatorom, a lokalnu podršku pružit će im istarski bend Infernal Tenebra koji se nedavno probio i na inozemnu metal scenu.

facebook.com

facebook.com

Karte po cijeni od 120 kn su se mogle kupiti do 2. rujna, pa sada rastu na 150 kn. Na dan koncerta će se cijena dići i na 170 kn, tako da požurite nabaviti svoje karte po nižoj cijeni.

Komentari