Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Najava – Hypocrisy: u Tvornici predstavljaju potencijalni melo-death album godine

03.09.2013. Luka Sinković
facebook.com

facebook.com

Iako smo ih zbog guste satnice propustili na nedavnom Metaldays festivalu, Hypocrisy nam dolazi 24.rujna odraditi klupski koncert u zagrebačku Tvornicu. Dolaze u sklopu turneje tokom koje promoviraju ovogodišnji i svoj 13. studijski album naslovljen „End Of Disclosure“. Švedski death metalci na sceni su od 1990, a recentno izdanje je od strane kritike izvrsno prihvaćeno, tako da je i prije kraja godine proglašeno najboljim melo death izdanjem 2013.

facebook.com

facebook.com

Sa sobom dovode i danske thrash metalce Hatesphere, koje smo također u Tvornici gledali prije nekoliko godina s Kreatorom, a lokalnu podršku pružit će im istarski bend Infernal Tenebra koji se nedavno probio i na inozemnu metal scenu.

facebook.com

facebook.com

Karte po cijeni od 120 kn su se mogle kupiti do 2. rujna, pa sada rastu na 150 kn. Na dan koncerta će se cijena dići i na 170 kn, tako da požurite nabaviti svoje karte po nižoj cijeni.

Komentari