Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Najava: Johnny Foreigner u KSET-u

02.06.2013. Karla Mršan
JohnnyForeigner_Facebook.com/johnnyforeigner

JohnnyForeigner_Facebook.com/johnnyforeigner

Četveročlani indie bend iz Birminghama Johnny Foreigner dolazi u KSET. Bend je osnovan 2006. godine kad su članovi benda Alexei Berrow(vokal/gitara) i Kelly Southern(bas gitara) počeli surađivati, a ubrzo nakon toga su im se pridružili i bubnjar Junior Elvis Washington  Laidley te gitarist Lewes Heriott. Njihov zvuk se najboljem može opisati kao noise pop s neurotično-recitalnim vokalom post punk-poeta, na tragu Mark E. Smitha.

Nakon dva početna singla, Johnny Foreigner potpisuje za Best Before Records i izdaje EP Arcs Across The City.  Godinu dana kasnije, singlom ”Eyes Wide Terrified” bend najavljuje svoj debitantski album Waited Up ’til Was Light koji je oduševio kritiku i britansku publiku. Nakon što su svirali na prestižnim britanskim festivalima poput Leeds-a, Reading-a, Handmade-a, 200 Trees Festivala dolaze i u zagrebački KSET 11.6. Karte se mogu kupiti u pretprodaji od  na šanku KSET-a po cijeni od 45 kn. Po istoj cijeni će se prodavati na dan ulaznica.

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari