Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Najava: Johnny Foreigner u KSET-u

02.06.2013. Karla MršanVrijeme čitanja: 1 minuta
JohnnyForeigner_Facebook.com/johnnyforeigner

JohnnyForeigner_Facebook.com/johnnyforeigner

Četveročlani indie bend iz Birminghama Johnny Foreigner dolazi u KSET. Bend je osnovan 2006. godine kad su članovi benda Alexei Berrow(vokal/gitara) i Kelly Southern(bas gitara) počeli surađivati, a ubrzo nakon toga su im se pridružili i bubnjar Junior Elvis Washington  Laidley te gitarist Lewes Heriott. Njihov zvuk se najboljem može opisati kao noise pop s neurotično-recitalnim vokalom post punk-poeta, na tragu Mark E. Smitha.

Nakon dva početna singla, Johnny Foreigner potpisuje za Best Before Records i izdaje EP Arcs Across The City.  Godinu dana kasnije, singlom ”Eyes Wide Terrified” bend najavljuje svoj debitantski album Waited Up ’til Was Light koji je oduševio kritiku i britansku publiku. Nakon što su svirali na prestižnim britanskim festivalima poput Leeds-a, Reading-a, Handmade-a, 200 Trees Festivala dolaze i u zagrebački KSET 11.6. Karte se mogu kupiti u pretprodaji od  na šanku KSET-a po cijeni od 45 kn. Po istoj cijeni će se prodavati na dan ulaznica.

(Visited 48 times, 1 visits today)

Komentari