Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Najava: Kawasaki 3P – Proslava dvadesetog rođendana u Jabuci

04.03.2013. Domagoj Puškarić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Petak 8. i subota 9. u Jabuci su rezervirani za Kawasaki 3P koji slave dvadeset godina.

Bend najavljuje “spektakl, cirkus, grah prebranac,sjekira u glavu, jebanje i 6 do 7 novih pjesama”, a pripremaju iznenađenje što se tiče predgrupe.  Čak je najavljena tombola na kojoj će se moći osvojiti vrijedne nagrade.  Da će to biti neuobičajen koncert nema sumnje, još ako dodamo da će cijeli program voditi MC priča postaje uistinu zanimljiva.

Karte se mogu kupiti u Dancing Bearu po cijeni od 50kn, a broj karata je ograničen. Vrta a se otvaraju u 21 sat, a početak je sat vremena kasnije.

(Visited 32 times, 1 visits today)

Komentari