Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Glazba

Najava: Kawasaki 3P – Proslava dvadesetog rođendana u Jabuci

04.03.2013. Domagoj Puškarić
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Petak 8. i subota 9. u Jabuci su rezervirani za Kawasaki 3P koji slave dvadeset godina.

Bend najavljuje “spektakl, cirkus, grah prebranac,sjekira u glavu, jebanje i 6 do 7 novih pjesama”, a pripremaju iznenađenje što se tiče predgrupe.  Čak je najavljena tombola na kojoj će se moći osvojiti vrijedne nagrade.  Da će to biti neuobičajen koncert nema sumnje, još ako dodamo da će cijeli program voditi MC priča postaje uistinu zanimljiva.

Karte se mogu kupiti u Dancing Bearu po cijeni od 50kn, a broj karata je ograničen. Vrta a se otvaraju u 21 sat, a početak je sat vremena kasnije.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari