Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Knjige

Najava: „Kod Marula 3“ – pulski mješovito-medijski književni spektakl

21.09.2014. Tijana Živko
Foto: www.zvonainari.hr

Foto: www.zvonainari.hr

U ponedjeljak 22. rujna, od 10 do 12 sati, održat će se treće izdanje mješovito-medijskog književnog spektakla Kod Marula koji ove godine dobiva i međunarodni karakter. U Parku kralja Zvonimira, kod kipa Marka Marulića, uz riječ i glazbu nastupit će: Kristina Posilović, Renata Fućak i Marin Kolić iz Rijeke; Daniel Radočaj i Bruno Brežac iz Pule; Tomaš Escher iz Austrije; Ana Jasmina Oseban iz Slovenije; Federico Leguizamón iz Argentine; Signe Rom Rassmusen iz Danske; Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen iz Ližnjana te pulsko-zagrebački sastav Radio Aktiv.

Program organizira Istarski ogranak Društva hrvatskih književnika iz Pule, a i ove godine su ga podržali Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, dok je boravak inozemnih gostiju u Istri omogućen preko Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI iz Ližnjana. U slučaju kiše program će se održati u Klubu hrvatskih književnika Istarskog ogranka Društva hrvatskih književnika.

Više informacija o sudionicima možete pronaći ovdje.

Komentari