Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Knjige

Najava: „Kod Marula 3“ – pulski mješovito-medijski književni spektakl

21.09.2014. Tijana Živko
Foto: www.zvonainari.hr

Foto: www.zvonainari.hr

U ponedjeljak 22. rujna, od 10 do 12 sati, održat će se treće izdanje mješovito-medijskog književnog spektakla Kod Marula koji ove godine dobiva i međunarodni karakter. U Parku kralja Zvonimira, kod kipa Marka Marulića, uz riječ i glazbu nastupit će: Kristina Posilović, Renata Fućak i Marin Kolić iz Rijeke; Daniel Radočaj i Bruno Brežac iz Pule; Tomaš Escher iz Austrije; Ana Jasmina Oseban iz Slovenije; Federico Leguizamón iz Argentine; Signe Rom Rassmusen iz Danske; Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen iz Ližnjana te pulsko-zagrebački sastav Radio Aktiv.

Program organizira Istarski ogranak Društva hrvatskih književnika iz Pule, a i ove godine su ga podržali Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, dok je boravak inozemnih gostiju u Istri omogućen preko Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI iz Ližnjana. U slučaju kiše program će se održati u Klubu hrvatskih književnika Istarskog ogranka Društva hrvatskih književnika.

Više informacija o sudionicima možete pronaći ovdje.

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari