Istaknuto
21.06.2018.

"Katalonac" je naizgled neobavezna predstava koja će znalački nenametljivo, zakrivena smijehom, u gledatelju zatitrati neke mnogo dublje žice, vrlo aktualne u našem društvu.

20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

Knjige

Najava: „Kod Marula 3“ – pulski mješovito-medijski književni spektakl

21.09.2014. Tijana Živko
Foto: www.zvonainari.hr

Foto: www.zvonainari.hr

U ponedjeljak 22. rujna, od 10 do 12 sati, održat će se treće izdanje mješovito-medijskog književnog spektakla Kod Marula koji ove godine dobiva i međunarodni karakter. U Parku kralja Zvonimira, kod kipa Marka Marulića, uz riječ i glazbu nastupit će: Kristina Posilović, Renata Fućak i Marin Kolić iz Rijeke; Daniel Radočaj i Bruno Brežac iz Pule; Tomaš Escher iz Austrije; Ana Jasmina Oseban iz Slovenije; Federico Leguizamón iz Argentine; Signe Rom Rassmusen iz Danske; Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen iz Ližnjana te pulsko-zagrebački sastav Radio Aktiv.

Program organizira Istarski ogranak Društva hrvatskih književnika iz Pule, a i ove godine su ga podržali Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, dok je boravak inozemnih gostiju u Istri omogućen preko Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI iz Ližnjana. U slučaju kiše program će se održati u Klubu hrvatskih književnika Istarskog ogranka Društva hrvatskih književnika.

Više informacija o sudionicima možete pronaći ovdje.

(Visited 67 times, 1 visits today)

Komentari