Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Najava: „Kod Marula 3“ – pulski mješovito-medijski književni spektakl

21.09.2014. Tijana ŽivkoVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.zvonainari.hr

Foto: www.zvonainari.hr

U ponedjeljak 22. rujna, od 10 do 12 sati, održat će se treće izdanje mješovito-medijskog književnog spektakla Kod Marula koji ove godine dobiva i međunarodni karakter. U Parku kralja Zvonimira, kod kipa Marka Marulića, uz riječ i glazbu nastupit će: Kristina Posilović, Renata Fućak i Marin Kolić iz Rijeke; Daniel Radočaj i Bruno Brežac iz Pule; Tomaš Escher iz Austrije; Ana Jasmina Oseban iz Slovenije; Federico Leguizamón iz Argentine; Signe Rom Rassmusen iz Danske; Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen iz Ližnjana te pulsko-zagrebački sastav Radio Aktiv.

Program organizira Istarski ogranak Društva hrvatskih književnika iz Pule, a i ove godine su ga podržali Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, dok je boravak inozemnih gostiju u Istri omogućen preko Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI iz Ližnjana. U slučaju kiše program će se održati u Klubu hrvatskih književnika Istarskog ogranka Društva hrvatskih književnika.

Više informacija o sudionicima možete pronaći ovdje.

(Visited 79 times, 1 visits today)

Komentari