Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Knjige

Najava: „Kod Marula 3“ – pulski mješovito-medijski književni spektakl

21.09.2014. Tijana Živko
Foto: www.zvonainari.hr

Foto: www.zvonainari.hr

U ponedjeljak 22. rujna, od 10 do 12 sati, održat će se treće izdanje mješovito-medijskog književnog spektakla Kod Marula koji ove godine dobiva i međunarodni karakter. U Parku kralja Zvonimira, kod kipa Marka Marulića, uz riječ i glazbu nastupit će: Kristina Posilović, Renata Fućak i Marin Kolić iz Rijeke; Daniel Radočaj i Bruno Brežac iz Pule; Tomaš Escher iz Austrije; Ana Jasmina Oseban iz Slovenije; Federico Leguizamón iz Argentine; Signe Rom Rassmusen iz Danske; Natalija Grgorinić i Ognjen Rađen iz Ližnjana te pulsko-zagrebački sastav Radio Aktiv.

Program organizira Istarski ogranak Društva hrvatskih književnika iz Pule, a i ove godine su ga podržali Grad Pula i Turistička zajednica Grada Pule, dok je boravak inozemnih gostiju u Istri omogućen preko Knjižnice i književnog svratišta ZVONA i NARI iz Ližnjana. U slučaju kiše program će se održati u Klubu hrvatskih književnika Istarskog ogranka Društva hrvatskih književnika.

Više informacija o sudionicima možete pronaći ovdje.

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari