Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: KSET – Spiridon i Rezerve

10.03.2015. Ziher.hr

Foto: facebook.com/KSET

Foto: facebook.com/KSET

Iz Makarske su lansirani projektili supersoničnog garaž pank rokenrol zvuka prema Zagrebu te se govori da je destinacija udara baš u KSET-u! Četvrtak, 12. ožujka publika ima priliku po prvi put slušati i gledati dva mlada, perspektivna benda koji će svojom energijom porušiti sve barijere između sklada i kaosa, reda i nereda, dobrog i još boljega. Oba benda će predstaviti svoje albume. Spiridon će promovirati “Krik“, a Rezerve svoj EP album “Evo Rezerve“.


Spiridon 

Spiridon rock and roll trio iz Makarske koji trenutno djeluje u Zagrebu. Bend je osnovan u jesen 2012. godine. Prošle godine su osvojili DEMO HR festival koji se održavao u Hard Placeu u Zagrebu. Krajem 2014. je izdao prvi album “KRIK“ pod etiketom ‘Slušaj najglasnije’. Bend se sastoji od 3 člana: Martin Brbić (vokal i bas), Zvonimir Sokol (gitara) i Dario Dodig (bubanj).

Rezerve

Članovi punk/rock grupe Rezerve su Šime Lalić, Tomo Miladinović, Ante Puharić, Mateo Perković i Leon Lužija.Tokom ljeta 2014. ta petorka snima svoje prve pjesme koje početkom prosinca izdaju u obliku EP-a “Evo Rezerve!”. Tih 6 pjesama se mogu skinuti s bandcamp stranice benda.

Prvi single je Nema para i za njega je snimljen spot. Na domaćem terenu Rezervi, u Makarskoj, u tijeku su pripreme za izdavanje prvog albuma.

Cijena upada iznosi 20 kn, a sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 49 times, 1 visits today)

Komentari