Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava: KSET – Spiridon i Rezerve

10.03.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta

Foto: facebook.com/KSET

Foto: facebook.com/KSET

Iz Makarske su lansirani projektili supersoničnog garaž pank rokenrol zvuka prema Zagrebu te se govori da je destinacija udara baš u KSET-u! Četvrtak, 12. ožujka publika ima priliku po prvi put slušati i gledati dva mlada, perspektivna benda koji će svojom energijom porušiti sve barijere između sklada i kaosa, reda i nereda, dobrog i još boljega. Oba benda će predstaviti svoje albume. Spiridon će promovirati “Krik“, a Rezerve svoj EP album “Evo Rezerve“.


Spiridon 

Spiridon rock and roll trio iz Makarske koji trenutno djeluje u Zagrebu. Bend je osnovan u jesen 2012. godine. Prošle godine su osvojili DEMO HR festival koji se održavao u Hard Placeu u Zagrebu. Krajem 2014. je izdao prvi album “KRIK“ pod etiketom ‘Slušaj najglasnije’. Bend se sastoji od 3 člana: Martin Brbić (vokal i bas), Zvonimir Sokol (gitara) i Dario Dodig (bubanj).

Rezerve

Članovi punk/rock grupe Rezerve su Šime Lalić, Tomo Miladinović, Ante Puharić, Mateo Perković i Leon Lužija.Tokom ljeta 2014. ta petorka snima svoje prve pjesme koje početkom prosinca izdaju u obliku EP-a “Evo Rezerve!”. Tih 6 pjesama se mogu skinuti s bandcamp stranice benda.

Prvi single je Nema para i za njega je snimljen spot. Na domaćem terenu Rezervi, u Makarskoj, u tijeku su pripreme za izdavanje prvog albuma.

Cijena upada iznosi 20 kn, a sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

(Visited 68 times, 1 visits today)

Komentari