Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava: Nipplepeople nakon dulje pauze ponovno u Zagrebu

09.03.2015. Ziher.hr
Foto: Facebook.com/pages/Nipplepeople

Foto: Facebook.com/pages/Nipplepeople

Još jedan petak trinaesti je pred nama i umjesto da ostanete doma i paranoično tražite crne mačke, uputite se prema Vintage Industrial Baru gdje će se nakon dulje koncertne pauze prvi puta pojaviti tajanstveni elektropop duo Nipplepeople. Schmeck Daddy izvlači vas iz zimskog sna i uvlači u plesne melodije začinjene ljubavnim stihovima, a možda uspijete proviriti i tko se krije iza maski.

Nipplepeople osnovan je 2008. godine, a ubrzo su zapaženi širom regije gdje su nastupali na renomiranim ljetnim festivalima poput EXIT-a, Hartere, Terranea i Summer Festa. Ubrzo su svi pjevušili njihov najveći hit Sutraa bend se osim s tim singlom na “Yammat kompilaciji” pojavio i sa svojim prvim ikada izdanim singlom Broj. Kompilacija je bila nominirana i za nagradu Porin u kategoriji Najboljeg albuma s raznim izvođačima 2011. godine, a nakon toga Nipplepeople izdaju još tri singla –  Tebi, Ne Volim Te i Bolji.

Prošli tjedan na radiju Yammat FM imali su radijsku premijeru novog singla Balkan Express koji još nije dostupan na Youtubeu, ali će zato zagrebačka publika u petak, 13. ožujka zasigurno imati prilike čuti ga uživo. Ulaznice u pretprodaji koštaju 30 kuna, dok će na sam dan koncerta porasti na 40 kuna. Ulaz se otvara u 20:30 sati, a ulaznice je moguće nabaciti isključivo u Dirty Old Shopu (Tratinska 18).

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari