Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: P.R.O.B.L.E.M.S. i Kurve nemilosrdno šamaraju utorak u Attacku!

17.03.2015. Helena Kezerić
Foto: Facebook.com/kurvetine/problemspdx Edit: Helena Kezerić/Ziher.hr

Foto: Facebook.com/kurvetine/problemspdx
Edit: Helena Kezerić/Ziher.hr

Ponedjeljak vas je bacio na koljena, no ovoga puta se po jutru dan ne poznaje. Ovoga puta se čuva as u rukavu, P.R.O.B.L.E.M.S. i Kurve možete slušati u Akc Attacku 17. ožujka od 21:00.

P.R.O.B.L.E.M.S. je žestoka petorka iz Portlanda koja zastupa prljavi rock ‘n’ roll punk. Nakon što su obišli tri kontinenta tokom svoje turneje, dolaze nam u Zagreb. Nazivaju ih veteranima scene, a članovi su svirali u poznatijim bendovima poput Poison Idea, Defiance, Detestation, Severed Head Of State i Pierced Arrows.

Kurve su zagrebački sastav, koji se sastoji od petorke odgajane na dobroj staroj Bečkoj školi. Svoju poeziju omotali su grimiznim plaštom rock’n’rolla i pridružili joj olovno žezlo punka, savršeno pariraju gostima iz Portlanda. Sa tako dobrim receptom, zauzeli su posebno mjesto u underground sceni. Iza sebe imaju dva EP-a, hrpetinu eksplozivnih nastupa i još pokojeg keca pod šeširom.

Koncert započinje u 21:00, a minimalna donacija na ulazu je 30 kuna.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari