Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava: P.R.O.B.L.E.M.S. i Kurve nemilosrdno šamaraju utorak u Attacku!

17.03.2015. Helena Kezerić
Foto: Facebook.com/kurvetine/problemspdx Edit: Helena Kezerić/Ziher.hr

Foto: Facebook.com/kurvetine/problemspdx
Edit: Helena Kezerić/Ziher.hr

Ponedjeljak vas je bacio na koljena, no ovoga puta se po jutru dan ne poznaje. Ovoga puta se čuva as u rukavu, P.R.O.B.L.E.M.S. i Kurve možete slušati u Akc Attacku 17. ožujka od 21:00.

P.R.O.B.L.E.M.S. je žestoka petorka iz Portlanda koja zastupa prljavi rock ‘n’ roll punk. Nakon što su obišli tri kontinenta tokom svoje turneje, dolaze nam u Zagreb. Nazivaju ih veteranima scene, a članovi su svirali u poznatijim bendovima poput Poison Idea, Defiance, Detestation, Severed Head Of State i Pierced Arrows.

Kurve su zagrebački sastav, koji se sastoji od petorke odgajane na dobroj staroj Bečkoj školi. Svoju poeziju omotali su grimiznim plaštom rock’n’rolla i pridružili joj olovno žezlo punka, savršeno pariraju gostima iz Portlanda. Sa tako dobrim receptom, zauzeli su posebno mjesto u underground sceni. Iza sebe imaju dva EP-a, hrpetinu eksplozivnih nastupa i još pokojeg keca pod šeširom.

Koncert započinje u 21:00, a minimalna donacija na ulazu je 30 kuna.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari