Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Najava – Pestilence: U Tvornicu dovode Seth i Ancient Ascendant

24.04.2014. Luka Sinković
facebook.com/Pestilenceofficial

facebook.com/Pestilenceofficial

Nizozemske death metal legende će u Tvornici kulture u utorak 29. travnja u sklopu turneje „Pest over Europe 2014“ predstaviti svoj najrecentniji uradak naslovljen „Obsideo“.

Bend postoji još od 1986., a dosta vremena im je glavni utjecaj bio rani glazbeni rad brazilske Sepulture. Upravo taj utjecaj dao je njihovu ranu viziju thrash metala, koja je evidentna na debi albumu „Malleus Maleficarum“.

Tek ih drugi album „Consuming Impulse“ profilira kao death metal bend i priskrbljuje mase fanova na vrlo brzo rastućoj sceni. Jedan od važnijih događaja karijere jest izdanje četvrtog albuma „Spheres“ (1993.) na kojem uvode i elemente jazza i progresivnih glazbenih žanrova. Nakon toga uslijedilo je dugo razdoblje neaktivnosti benda (1994-2008), kada se na zahtjev fanova ponovno okupljaju s obećanjem da će novi materijal biti jači i kompleksniji. Od tada su izdali „Ressurection Macabre“, „Doctrine“ i posljednji „Obsideo“.

facebook.com/innomineseth

facebook.com/innomineseth

U utorak će im u Tvornici podršku pružiti odlični francuski black metalci Seth i death metal Britanci, Ancient Ascendant.

Cijene karata u pretprodaji su 150 kuna, odnosno 170 na dan koncerta na blagajni Tvornice. Ulaznice u pretprodaji možete kupiti na već dobro poznatim mjestima: Dirty Old Shop – Tratinska 18, Kloto – Masarykova 14, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Dallas Music Shop -Tkalčićeva 7, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37 u Zagrebu, te u Dallas Music Shopovima: Rijeka – Splitska 2A, Zadar – Široka ulica 2, Šibenik – Kralja Tomislava 4 i Split – Narodni Trg 14.

Ulaznice su također dostupne na webu: www.ticket4you.org i www.eventim.hr, a moguće ih je i rezervirati putem maila na rezervacije@twilight-mag.net ( ime i prezime, Pestilence pod subject – maksimalno dvije ulaznice na jedno ime).

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari