Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava: Povratak Lynchove muze u Zagreb

03.06.2013. Karlo Lončar
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa održanog u Tvornici Kulture, osebujna američka pjevačica, umjetnica i model Chrysta Bell, ponovno će održati koncert u Zagrebu. Poznata po čestoj suradnji s genijalnim i kultnim umjetnikom Davidom Lynchom, u Hrvatsku će doći u sklopu svoje najnovije turneje.

Glazba koju stvara Chrysta Bell, jedinstvena je kombinacija melankoličnosti, laganog tempa i savršeno ugođenih harmonija, gdje se posebno izdvaja njen izvrstan vokal. Njezina glazba po zvuku je slična glazbi britanske pjevačice Jessie Ware, budući da se obje pjevačice oslanjaju na svoj dominantni glas i hipnotičke melodije.

Koncert će se održati 29.6.2013 (subota), u Tvornici Kulture, ulaznice su dostupne u pretprodaji za 70 kn, dok će na dan koncerta i na ulazu u Tvornicu iznositi 90 kuna.

Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar
Punkt (Branimir centar)
Daily News (Prolaz podhodnik)
Eventimova prodajna mjesta – www.eventim.hr ili www.entrio.hr

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari