Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Najava: Povratak Lynchove muze u Zagreb

03.06.2013. Karlo Lončar
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa održanog u Tvornici Kulture, osebujna američka pjevačica, umjetnica i model Chrysta Bell, ponovno će održati koncert u Zagrebu. Poznata po čestoj suradnji s genijalnim i kultnim umjetnikom Davidom Lynchom, u Hrvatsku će doći u sklopu svoje najnovije turneje.

Glazba koju stvara Chrysta Bell, jedinstvena je kombinacija melankoličnosti, laganog tempa i savršeno ugođenih harmonija, gdje se posebno izdvaja njen izvrstan vokal. Njezina glazba po zvuku je slična glazbi britanske pjevačice Jessie Ware, budući da se obje pjevačice oslanjaju na svoj dominantni glas i hipnotičke melodije.

Koncert će se održati 29.6.2013 (subota), u Tvornici Kulture, ulaznice su dostupne u pretprodaji za 70 kn, dok će na dan koncerta i na ulazu u Tvornicu iznositi 90 kuna.

Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar
Punkt (Branimir centar)
Daily News (Prolaz podhodnik)
Eventimova prodajna mjesta – www.eventim.hr ili www.entrio.hr

(Visited 29 times, 1 visits today)

Komentari