Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Najava: Povratak Lynchove muze u Zagreb

03.06.2013. Karlo LončarVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: last.fm

Foto: last.fm

Nakon uspješnog prošlogodišnjeg nastupa održanog u Tvornici Kulture, osebujna američka pjevačica, umjetnica i model Chrysta Bell, ponovno će održati koncert u Zagrebu. Poznata po čestoj suradnji s genijalnim i kultnim umjetnikom Davidom Lynchom, u Hrvatsku će doći u sklopu svoje najnovije turneje.

Glazba koju stvara Chrysta Bell, jedinstvena je kombinacija melankoličnosti, laganog tempa i savršeno ugođenih harmonija, gdje se posebno izdvaja njen izvrstan vokal. Njezina glazba po zvuku je slična glazbi britanske pjevačice Jessie Ware, budući da se obje pjevačice oslanjaju na svoj dominantni glas i hipnotičke melodije.

Koncert će se održati 29.6.2013 (subota), u Tvornici Kulture, ulaznice su dostupne u pretprodaji za 70 kn, dok će na dan koncerta i na ulazu u Tvornicu iznositi 90 kuna.

Ulaznice možete kupiti na sljedećim mjestima:

Tvornica kulture (Ljudevita Posavskog 1)
Churchill shopovi: Avenue Mall, City centar, Arena centar
Punkt (Branimir centar)
Daily News (Prolaz podhodnik)
Eventimova prodajna mjesta – www.eventim.hr ili www.entrio.hr

(Visited 46 times, 1 visits today)

Komentari