Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Izvedbene umjetnosti

Najava: Prezentacija klaunske radionce Triko Cirkus Teatra u KUC Travno

18.06.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/triko-cirkus-teatar

Foto: facebook.com/triko-cirkus-teatar

Triko Cirkus Teatar u suradnji s KUC-om Travno u srijedu, 18.6., u 20 sati u velikoj dvorani KUC-a Travno organizira prezentaciju klaunske radionice Lee Delong, prve u nizu radionica kazališnog klauna u sklopu projekta Klaunska platforma. Prezentacija je zapravo večer klaunskih scena koje su nastale tijekom radionice, uz pratnju mini benda.

Kazališni klaun najautentičnija je od svih glumačkih tehnika jer izvire iz nas samih, iz onoga što je ljudsko u nama. Klaunski humor upravo je zbog toga univerzalan. Dok se smije klaunu, publika se smije sama sebi, svojim manama, svojim nedostacima, a ta nas samoironija liječi, jer smijeh je najbolji lijek! Na putu pronalska našeg, osobnog, specifičnog, jedinstvenog klauna, pomaže nam crveni nos, najmanja maska na svijetu.

Kroz svijet klaunskih improvizacija provest će vas klaunovi Dražen Šivak, Maja Posavec, Nikolina Majdak, Nera Stipičević, Marina Stanger, Nikolina Manojlović Vračar, Dino Rogić, Mirel Huskić, Jelena Mesar, Milan Mainić, Hrvoje Čupić, Sanja Drakulić, Petra Kurtela, Davorka Horvat  i Dinka Vuković, te glazbenici Nicolas Sinković i Frederic Lange.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 25 kuna, a program je nastao uz potporu Grada Zagreba i Ministarstva kulture RH.

Komentari