Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava: Proljetni hip-hop spektakl u Močvari!

25.04.2014. Ziher.hr
Foto: Ziher.hr

Foto: press

U srijedu 30.4. u Močvari se spremite na spektakl između performansa i hip hopa! Pravim imenom Michael Quattlebaum Jr., Mykki Blanco je tinejdžerska reperica u tijelu odraslog muškarca, pjesnik, hip-hop glazbenik i, prije svega – vrsni performer. On/a je sve to (via Freddie Prinze Jr). Sa glazbenim izričajem koji je nadahnut možda prije riot grrr negoli hip-hop tradicijom, Quattlebaumova punk reperica jedna je od najzanimljivijih pojava u modernoj underground glazbi  i vjerojatno jedina izvođačica koja kao uzore može navesti i GG Allina i Beyoncé. Mykki Blanco najčešće trpaju u koš s izvođačima poput ZEBRA KATZ, Le1f i još nekima kojima je vjerojatno dozlogrdilo da ih se označava “queer rap” etiketom, no hajde, spomenut ćemo je, zlu ne trebalo. Iza nje/ga je, među ostalim, nekoliko EP-jeva i mixtapeova, suradnje s nekima od trenutno najvrućih producenata i izvođača (BRENMAR, Gatekeeper, Autre Ne Veut itd.), nastupi na gotovo svim važnim europskim glazbenim festivalima, te (drum roll) mjesto predgrupe na američkoj turneji moćnih Death Grips. Ovo posljednje vjerojatno dosta govori o intenzitetu nastupa koji nas očekuje!

Za pre i after party zaduženi su  DJ, glazbenik, promotor i vizualni umjetnik iz Beograda – Stevie Whisper i štrudlasti duo PV$$Y-A$$ NłIGGAZ – Lokalna random-core hip-hop partij atrakcija koja nikako da vam dosadi. Ili? Štrudlasti duo će se pokušati snaći u novoj situaciji na velikoj ekskurziji izvan kluba u kojem je tulum začet, s gostom koji se na neku foru iz setova materijalizirao u stvarnost. Stevie aka Stefan Unković član je Mystic Stylez kolektiva, osnivač SuperSizeShe etikete i rezident Drugstorea, jednog od trenutno najinteresantijih underground klubova u ovom dijelu Europe. Njegovi nastupi variraju između super-eklektičnih mikseva različitih aktualnih žanrova nezavisne muzike i suhih, mračnih straightforward techno setova, ovisno o prigodi. U posljednjih nekoliko godina nastupao je na festivalima Exit i Mikser, vrtio s Teengirl Fantasy, Jamesom Ferrarom, Molly Nilsson, te kao promotor surađivao sa preko 50 izvođača sa svih strana svijeta.

Ulaznice u pretprodaji možete naći u Rockmarku u Berislavićevoj 13 (50 kn) , a na samom ulazu u klub cijena će biti 65 kn.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari