Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Vizart

Najava: Prvi Tjedan dizajna Zagreb

22.03.2014. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Prvi Tjedan dizajna Zagreb održava se od 23. do 27. travnja u Laubi. Iako je tjedan dizajna već dobro poznata forma prezentacije dizajna u mnogim državama diljem svijeta, Hrvatska do sada nije imala takvo događanje.

Naglasak prvog Tjednog dizajna je na njegovoj gospodarskoj ulozi. Cilj organizatora je osvijestiti javnost koliko je ta industrija važna za gospodarski razvoj. Na programu su već poznata događanja: 6. Auto(r) – međunarodna konferencija o dizajnu automobila, 4. Sudnji dan – nezavisni festival kreativnih komunikacija i 5. Produkteka – platforma produkt dizajna. Uz navedeno, svaki dan od 10:00 ujutro do ranih jutarnjih sati, prostor Laube bit će ispunjen predavanjima, predstavljanjima, radionicama, izložbama i partyjima. Tjedan dizajna otvoren je svim zainteresiranima, bilo kao posjetiteljima ili aktivnim sudionicima.

Komentari