Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Vizart

Najava: Prvi Tjedan dizajna Zagreb

22.03.2014. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Prvi Tjedan dizajna Zagreb održava se od 23. do 27. travnja u Laubi. Iako je tjedan dizajna već dobro poznata forma prezentacije dizajna u mnogim državama diljem svijeta, Hrvatska do sada nije imala takvo događanje.

Naglasak prvog Tjednog dizajna je na njegovoj gospodarskoj ulozi. Cilj organizatora je osvijestiti javnost koliko je ta industrija važna za gospodarski razvoj. Na programu su već poznata događanja: 6. Auto(r) – međunarodna konferencija o dizajnu automobila, 4. Sudnji dan – nezavisni festival kreativnih komunikacija i 5. Produkteka – platforma produkt dizajna. Uz navedeno, svaki dan od 10:00 ujutro do ranih jutarnjih sati, prostor Laube bit će ispunjen predavanjima, predstavljanjima, radionicama, izložbama i partyjima. Tjedan dizajna otvoren je svim zainteresiranima, bilo kao posjetiteljima ili aktivnim sudionicima.

(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari