Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Vizart

Najava: Prvi Tjedan dizajna Zagreb

22.03.2014. Ziher.hr
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Prvi Tjedan dizajna Zagreb održava se od 23. do 27. travnja u Laubi. Iako je tjedan dizajna već dobro poznata forma prezentacije dizajna u mnogim državama diljem svijeta, Hrvatska do sada nije imala takvo događanje.

Naglasak prvog Tjednog dizajna je na njegovoj gospodarskoj ulozi. Cilj organizatora je osvijestiti javnost koliko je ta industrija važna za gospodarski razvoj. Na programu su već poznata događanja: 6. Auto(r) – međunarodna konferencija o dizajnu automobila, 4. Sudnji dan – nezavisni festival kreativnih komunikacija i 5. Produkteka – platforma produkt dizajna. Uz navedeno, svaki dan od 10:00 ujutro do ranih jutarnjih sati, prostor Laube bit će ispunjen predavanjima, predstavljanjima, radionicama, izložbama i partyjima. Tjedan dizajna otvoren je svim zainteresiranima, bilo kao posjetiteljima ili aktivnim sudionicima.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari