Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Glazba

Najava: Riječki Tulum stiže u Osijek s Brkovima, Dječacima i Punčkama

20.03.2015. Inga Đudik
Foto: facebook.com/events Tulum/Brkovi, Dječaci, Punčke

Foto: facebook.com/events Tulum/Brkovi, Dječaci, Punčke

Nakon dva uspješno organizirana Tuluma u Rijeci, Los Angeles Agency će u osječkoj dvorani Zrinjevac organizirati i treći 28. ožujka, a željno se iščekuju nastupi Brkova, Dječaka i Punčki.

Brkovi, Dubioza kolektiv i S.A.R.S. zapalili su Rijeku prošle godine na prvom organiziranom Tulumu, a za potrebe drugog, koji je održan u studenom, zamijenili su Dubiozu kolektiv Dječacima. Bit će da su Brkovi stalan postav, pa umjesto S.A.R.S.-a u Osijek stižu Punčke.

Foto: facebook.com/pages/Brkovi

Foto: facebook.com/pages/Brkovi

Ako je suditi po većim koncertima, ovo je definitivno godina Brkova! Posljednji album “Pizda materina” lansirao ih je direktno u slušalice ljudi, a ekstaza koju su dobili od mnogobrojne publike na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu samo je početak. Samo tri tjedna prije koncerta u Osijeku održali su veliki koncert u Domu sportova, pa ne sumnjamo da atmosfera neće biti nabrijana.

Splitsko-zagrebački hip-hop trio Dječaci ove godine slavi desetu godišnjicu postojanja, izbacuje treći album, ali i treće izdanje rasprodanog drugog albuma. “Istina” je pokorila publiku, a od njezinih tvoraca se očekuje da učine isto u Osijeku. Bez sumnje da koncert neće proći bez njihovih najvećih hitova, ali se svi pomalo nadaju čuti novi materijal iz prve ruke, budući da nas novi album očekuje već u svibnju.

Punčke su na glasu kao naš najbolji ženski indie rock trio – i to ne bez razloga. Bend čine tri mlade Slavonke koje su krenule kao srednjoškolski bend, a sada iza sebe imaju nastupe na festivalima kao što su Exit, Sziget, InMusic ali i dva gostovanja na koncertima Queens of the Stone Age na koja ih je pozvao sam Josh Homme, a nedavno su izbacile i novi single.

Trenutna cijena ulaznica je 50 kuna, a na sam dan koncerta morat ćete izdvojiti ‘čak’ 60 kunića. Za četiri sata s ovakvim imenima i garantiranim provodom – sića.

(Visited 106 times, 1 visits today)

Komentari