Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: Riječki Tulum stiže u Osijek s Brkovima, Dječacima i Punčkama

20.03.2015. Inga Đudik
Foto: facebook.com/events Tulum/Brkovi, Dječaci, Punčke

Foto: facebook.com/events Tulum/Brkovi, Dječaci, Punčke

Nakon dva uspješno organizirana Tuluma u Rijeci, Los Angeles Agency će u osječkoj dvorani Zrinjevac organizirati i treći 28. ožujka, a željno se iščekuju nastupi Brkova, Dječaka i Punčki.

Brkovi, Dubioza kolektiv i S.A.R.S. zapalili su Rijeku prošle godine na prvom organiziranom Tulumu, a za potrebe drugog, koji je održan u studenom, zamijenili su Dubiozu kolektiv Dječacima. Bit će da su Brkovi stalan postav, pa umjesto S.A.R.S.-a u Osijek stižu Punčke.

Foto: facebook.com/pages/Brkovi

Foto: facebook.com/pages/Brkovi

Ako je suditi po većim koncertima, ovo je definitivno godina Brkova! Posljednji album “Pizda materina” lansirao ih je direktno u slušalice ljudi, a ekstaza koju su dobili od mnogobrojne publike na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu samo je početak. Samo tri tjedna prije koncerta u Osijeku održali su veliki koncert u Domu sportova, pa ne sumnjamo da atmosfera neće biti nabrijana.

Splitsko-zagrebački hip-hop trio Dječaci ove godine slavi desetu godišnjicu postojanja, izbacuje treći album, ali i treće izdanje rasprodanog drugog albuma. “Istina” je pokorila publiku, a od njezinih tvoraca se očekuje da učine isto u Osijeku. Bez sumnje da koncert neće proći bez njihovih najvećih hitova, ali se svi pomalo nadaju čuti novi materijal iz prve ruke, budući da nas novi album očekuje već u svibnju.

Punčke su na glasu kao naš najbolji ženski indie rock trio – i to ne bez razloga. Bend čine tri mlade Slavonke koje su krenule kao srednjoškolski bend, a sada iza sebe imaju nastupe na festivalima kao što su Exit, Sziget, InMusic ali i dva gostovanja na koncertima Queens of the Stone Age na koja ih je pozvao sam Josh Homme, a nedavno su izbacile i novi single.

Trenutna cijena ulaznica je 50 kuna, a na sam dan koncerta morat ćete izdvojiti ‘čak’ 60 kunića. Za četiri sata s ovakvim imenima i garantiranim provodom – sića.

(Visited 96 times, 1 visits today)

Komentari