Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava: Riječki Tulum stiže u Osijek s Brkovima, Dječacima i Punčkama

20.03.2015. Inga ĐudikVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/events Tulum/Brkovi, Dječaci, Punčke

Foto: facebook.com/events Tulum/Brkovi, Dječaci, Punčke

Nakon dva uspješno organizirana Tuluma u Rijeci, Los Angeles Agency će u osječkoj dvorani Zrinjevac organizirati i treći 28. ožujka, a željno se iščekuju nastupi Brkova, Dječaka i Punčki.

Brkovi, Dubioza kolektiv i S.A.R.S. zapalili su Rijeku prošle godine na prvom organiziranom Tulumu, a za potrebe drugog, koji je održan u studenom, zamijenili su Dubiozu kolektiv Dječacima. Bit će da su Brkovi stalan postav, pa umjesto S.A.R.S.-a u Osijek stižu Punčke.

Foto: facebook.com/pages/Brkovi

Foto: facebook.com/pages/Brkovi

Ako je suditi po većim koncertima, ovo je definitivno godina Brkova! Posljednji album “Pizda materina” lansirao ih je direktno u slušalice ljudi, a ekstaza koju su dobili od mnogobrojne publike na ovogodišnjem Pozitivnom koncertu samo je početak. Samo tri tjedna prije koncerta u Osijeku održali su veliki koncert u Domu sportova, pa ne sumnjamo da atmosfera neće biti nabrijana.

Splitsko-zagrebački hip-hop trio Dječaci ove godine slavi desetu godišnjicu postojanja, izbacuje treći album, ali i treće izdanje rasprodanog drugog albuma. “Istina” je pokorila publiku, a od njezinih tvoraca se očekuje da učine isto u Osijeku. Bez sumnje da koncert neće proći bez njihovih najvećih hitova, ali se svi pomalo nadaju čuti novi materijal iz prve ruke, budući da nas novi album očekuje već u svibnju.

Punčke su na glasu kao naš najbolji ženski indie rock trio – i to ne bez razloga. Bend čine tri mlade Slavonke koje su krenule kao srednjoškolski bend, a sada iza sebe imaju nastupe na festivalima kao što su Exit, Sziget, InMusic ali i dva gostovanja na koncertima Queens of the Stone Age na koja ih je pozvao sam Josh Homme, a nedavno su izbacile i novi single.

Trenutna cijena ulaznica je 50 kuna, a na sam dan koncerta morat ćete izdvojiti ‘čak’ 60 kunića. Za četiri sata s ovakvim imenima i garantiranim provodom – sića.

(Visited 112 times, 1 visits today)

Komentari