Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Najava: Rock za nostalgičare – Bajaga na Šalati

03.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Zagrebu se vraća Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori, ovaj put u open-air izdanju na zagrebačkoj Šalati. Pozornicu (nasreću) neće, kao prilikom zadnjeg posjeta Zagrebu u sklopu Karlovačko live turneje 2011., dijeliti s Jelenom Rozgom, ali naglašava da publika bude spremna na iznenađenja.
Ex-Yu zvijezda, čija je glazba zaživjela do danas, a započela je u skupinama TNT i Riblja Čorba, raduje se hrvatskoj publici i prvom nastupu na Šalati u subotu 8. lipnja, gdje će promovirati prošlogodišnji album Daljina dim i prašina.

Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Ulaznice su dostupne u pretprodaji za 125 kn, a na dan koncerta za 150 kn, i to na prodajnim mjestima zagrebačkog Dallas Music Shopa (Tkalčićeva 7), na njihovoj službenoj stranici i preko sustava eventima.

 

(Visited 80 times, 1 visits today)

Komentari