Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Najava: Rock za nostalgičare – Bajaga na Šalati

03.06.2013. Marta LučićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Zagrebu se vraća Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori, ovaj put u open-air izdanju na zagrebačkoj Šalati. Pozornicu (nasreću) neće, kao prilikom zadnjeg posjeta Zagrebu u sklopu Karlovačko live turneje 2011., dijeliti s Jelenom Rozgom, ali naglašava da publika bude spremna na iznenađenja.
Ex-Yu zvijezda, čija je glazba zaživjela do danas, a započela je u skupinama TNT i Riblja Čorba, raduje se hrvatskoj publici i prvom nastupu na Šalati u subotu 8. lipnja, gdje će promovirati prošlogodišnji album Daljina dim i prašina.

Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Ulaznice su dostupne u pretprodaji za 125 kn, a na dan koncerta za 150 kn, i to na prodajnim mjestima zagrebačkog Dallas Music Shopa (Tkalčićeva 7), na njihovoj službenoj stranici i preko sustava eventima.

 

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari