Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Najava: Rock za nostalgičare – Bajaga na Šalati

03.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Zagrebu se vraća Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori, ovaj put u open-air izdanju na zagrebačkoj Šalati. Pozornicu (nasreću) neće, kao prilikom zadnjeg posjeta Zagrebu u sklopu Karlovačko live turneje 2011., dijeliti s Jelenom Rozgom, ali naglašava da publika bude spremna na iznenađenja.
Ex-Yu zvijezda, čija je glazba zaživjela do danas, a započela je u skupinama TNT i Riblja Čorba, raduje se hrvatskoj publici i prvom nastupu na Šalati u subotu 8. lipnja, gdje će promovirati prošlogodišnji album Daljina dim i prašina.

Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Ulaznice su dostupne u pretprodaji za 125 kn, a na dan koncerta za 150 kn, i to na prodajnim mjestima zagrebačkog Dallas Music Shopa (Tkalčićeva 7), na njihovoj službenoj stranici i preko sustava eventima.

 

(Visited 93 times, 1 visits today)

Komentari