Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Najava: Rock za nostalgičare – Bajaga na Šalati

03.06.2013. Marta Lučić
Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Zagrebu se vraća Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori, ovaj put u open-air izdanju na zagrebačkoj Šalati. Pozornicu (nasreću) neće, kao prilikom zadnjeg posjeta Zagrebu u sklopu Karlovačko live turneje 2011., dijeliti s Jelenom Rozgom, ali naglašava da publika bude spremna na iznenađenja.
Ex-Yu zvijezda, čija je glazba zaživjela do danas, a započela je u skupinama TNT i Riblja Čorba, raduje se hrvatskoj publici i prvom nastupu na Šalati u subotu 8. lipnja, gdje će promovirati prošlogodišnji album Daljina dim i prašina.

Foto: facebook.com/ Bajaga

Foto: facebook.com/ Bajaga

Ulaznice su dostupne u pretprodaji za 125 kn, a na dan koncerta za 150 kn, i to na prodajnim mjestima zagrebačkog Dallas Music Shopa (Tkalčićeva 7), na njihovoj službenoj stranici i preko sustava eventima.

 

(Visited 81 times, 1 visits today)

Komentari