Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Glazba

Najava – Ska eksplozija: Bad Manners u zagrebačkoj Močvari

28.12.2014. Ziher.hr
bad manners

Foto: http://www.mochvara.hr/

Zagrebačku Močvaru svojim će ska ritmovima rasplesati Bad Manners u četvrtak 19. ožujka, a više informacija o samom koncertu će biti objavljeno uskoro.

Bad Manners jedan je od utjecajnijih engleskih ska revival bendova predvođen frontmanom Busterom Bloodvesselom. Neke od ranijih pojavljivanja u javnosti ovaj bend imao je u kultnoj emisiji „Top of The Pops” i live dokumentarcu „Dance Craze.“ Svoju najveću popularnost dosegao je tijekom osamdesetih, u periodu u kojem su i drugi ska revival bendovi kao što Madness, The Specials i The Selector punili mjesta na raznim top-listama. Tako su i Bad Manners proveli 111 tjedana na ljestvici singlova Ujedinjenog Kraljevstva u razdoblju između 1980. i 1983. godine, a postigli su i stanovit uspjeh s četiri studijska albuma na kojem su se našli i najveći hitovi Gosh It’s… Bad Manners, Loonee Tunes! and Ska ‘n’ B.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari