Istaknuto
18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Pogledajte koja se tri naslova kriju u ovotjednoj preporuci tjedna i odaberite jedan koji želite da postane vaš!

Glazba

Najava – Ska eksplozija: Bad Manners u zagrebačkoj Močvari

28.12.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
bad manners

Foto: http://www.mochvara.hr/

Zagrebačku Močvaru svojim će ska ritmovima rasplesati Bad Manners u četvrtak 19. ožujka, a više informacija o samom koncertu će biti objavljeno uskoro.

Bad Manners jedan je od utjecajnijih engleskih ska revival bendova predvođen frontmanom Busterom Bloodvesselom. Neke od ranijih pojavljivanja u javnosti ovaj bend imao je u kultnoj emisiji „Top of The Pops” i live dokumentarcu „Dance Craze.“ Svoju najveću popularnost dosegao je tijekom osamdesetih, u periodu u kojem su i drugi ska revival bendovi kao što Madness, The Specials i The Selector punili mjesta na raznim top-listama. Tako su i Bad Manners proveli 111 tjedana na ljestvici singlova Ujedinjenog Kraljevstva u razdoblju između 1980. i 1983. godine, a postigli su i stanovit uspjeh s četiri studijska albuma na kojem su se našli i najveći hitovi Gosh It’s… Bad Manners, Loonee Tunes! and Ska ‘n’ B.

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari