Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Glazba

Najava – Ska eksplozija: Bad Manners u zagrebačkoj Močvari

28.12.2014. Ziher.hr
bad manners

Foto: http://www.mochvara.hr/

Zagrebačku Močvaru svojim će ska ritmovima rasplesati Bad Manners u četvrtak 19. ožujka, a više informacija o samom koncertu će biti objavljeno uskoro.

Bad Manners jedan je od utjecajnijih engleskih ska revival bendova predvođen frontmanom Busterom Bloodvesselom. Neke od ranijih pojavljivanja u javnosti ovaj bend imao je u kultnoj emisiji „Top of The Pops” i live dokumentarcu „Dance Craze.“ Svoju najveću popularnost dosegao je tijekom osamdesetih, u periodu u kojem su i drugi ska revival bendovi kao što Madness, The Specials i The Selector punili mjesta na raznim top-listama. Tako su i Bad Manners proveli 111 tjedana na ljestvici singlova Ujedinjenog Kraljevstva u razdoblju između 1980. i 1983. godine, a postigli su i stanovit uspjeh s četiri studijska albuma na kojem su se našli i najveći hitovi Gosh It’s… Bad Manners, Loonee Tunes! and Ska ‘n’ B.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari