Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Glazba

Najava: TBF ovoga petka ponovno u Rijeci

24.03.2015. Anja Nežić
Foto: facebook.com/pages/The-Beat-Fleet/13083520774?fref=ts

Foto: facebook.com/pages/The-Beat-Fleet/13083520774?fref=ts

TBF se ponovno vraća u Rijeku i to već ovoga petka, 27. ožujka. Mjesto je radnje noćni klub Karolina, a nastup je zakazan za 22 sata. Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 50 kuna, dok će na dan koncerta njihova cijena iznositi 70 kuna.

Splitska šestorka s posljednjim je albumom „Pistaccio Metallic“ prodrmala radijske etere i top ljestvice, a istu će sudbinu vjerojatno doživjeti i novi album čiji je izlazak prvotno bio najavljen za jesen prošle godine. Ipak, TBF-ovci su odlučili dodatno zakuhati stvari pa albuma još nema, a očekuje se kako bismo ga mogli dobiti ovoga proljeća. Bilo kako bilo, dvije su nove pjesme vani (Banane i Neću ti ništa), a riječka će publika možda imati priliku premijerno čuti i neke još neobjavljene. Mladen, Saša i ekipa rijetko uživo razočaraju, stoga svi koji ih volite, ali i ono što oni rade, znate gdje ćete u Rijeci započeti vikend!

(Visited 80 times, 1 visits today)

Komentari