Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Najava: Valentinovo uz Irenu Žilić u riječkom Životu

12.02.2015. Anja Nežić
Foto: Jure Živković

Foto: Jure Živković

Na samo Valentinovo, 14. 2., u Rijeku se vraća hvaljena mlada kantautorica Irena Žilić. U Rijeci je Irena nastupila još 2013. godine, no tada, za razliku od danas, nije imala album, već „samo“ EP prvijenac „Days of Innocence“. Ipak, i s nešto manjim je opusom Irena bezrezervno osvojila Riječane, a ovoga nas puta, jača za album Travelling, dolazi posjetiti u klub Život.

Od zadnjega je nastupa u Rijeci Irena nanizala nekoliko velikih i bitnih, pa je tako rasprodala Mali pogon zagrebačke Tvornice kulture, nastupila na bečkom Waves Vienna festivalu i u zagrebačkom HNK. Svojim je nježnim glasom, liričnim tekstovima i intimnom muzikom osvojila i kritiku i publiku, a sudeći prema izuzetno dobrim reakcijama na „Travelling“ ovo je sve tek početak. Pred Irenom je velika, možda i inozemna karijera, a uz Saru Renar, Lovely Quinces i, primjerice, Luce svakim novim uratkom pokazuje koliko je aktivna hrvatska ženska alternativna scena i koliko svi mi trebamo biti ponosni na istu. Riječki Život nesumnjivo će biti odličan prostor za subotnji koncert, a sve što trebate učiniti kako biste mu prisustvovali jest izdvojiti, doista simboličnih, 20 kuna.

Vrata se Života otvaraju u 21:00 sat, a koncert je zakazan za 22:00 sata. Ne propustite ovu sjajnu valentinovsku priliku za izvesti bolje polovice na lijepi, kvalitetan i pažnje vrijedan koncert. Onima bez boljih polovica možda baš ovaj koncert označi prekretnicu na ljubavnom planu – ako ništa drugo, koga god u subotu zateknete u Životu kako uživa u glazbi Irene Žilić, znat ćete da zasigurno ima dobar glazbeni ukus.

(Visited 140 times, 1 visits today)

Komentari