Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

Najava: Žedno Uho starta s Mark Eitzel Band

29.01.2013. Ivan Delić
facebook.com/zedno.uho

facebook.com/zedno.uho

Dan službenog otvaranja, klub Žedno uho nastavlja u dobrom tonu s Mark Eitzelom. Lider kultnih American Music Cluba nam dolazi u solo varijanti s pratećim bendom 2.2. (subota). Prošle godine je objavio hvaljeni album “Don’t Be a Stranger ” koji je iznimno dobro prihvaćen od kritičara katapultirajući ga na sam vrh izdanja godine, još jednom dokazavši skladateljski talent.

Nakon koncerta Mark Eitzel Banda, od 23:30h klub Žedno uho premijerno će predstaviti novi redoviti klupski program subotom – KO-DECKS na kojem će nastupiti Eddy Ramich & Jogarde. U nastavku godine bi svake subote trebali nastupiti kao rezidenti Eddy Ramich, Ilija Rudman, Jogarde, Jan Kinčl aka Zero, Maja Milich, Zak i Alen S.

Ulaznice se po pretprodajnim cijenama od 65kn mogu kupiti na  prodajnim mjestima Dirty old shop, Tratinska 22, te u Rockmark, glazbenoj knjižari. Ako želite svratiti na “rani after” moći ćete ulaznicu kupiti po cijeni od 35 kn jedino na ulazu kluba poslije 23:30h.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari