Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Najava: Žedno Uho starta s Mark Eitzel Band

29.01.2013. Ivan Delić
facebook.com/zedno.uho

facebook.com/zedno.uho

Dan službenog otvaranja, klub Žedno uho nastavlja u dobrom tonu s Mark Eitzelom. Lider kultnih American Music Cluba nam dolazi u solo varijanti s pratećim bendom 2.2. (subota). Prošle godine je objavio hvaljeni album “Don’t Be a Stranger ” koji je iznimno dobro prihvaćen od kritičara katapultirajući ga na sam vrh izdanja godine, još jednom dokazavši skladateljski talent.

Nakon koncerta Mark Eitzel Banda, od 23:30h klub Žedno uho premijerno će predstaviti novi redoviti klupski program subotom – KO-DECKS na kojem će nastupiti Eddy Ramich & Jogarde. U nastavku godine bi svake subote trebali nastupiti kao rezidenti Eddy Ramich, Ilija Rudman, Jogarde, Jan Kinčl aka Zero, Maja Milich, Zak i Alen S.

Ulaznice se po pretprodajnim cijenama od 65kn mogu kupiti na  prodajnim mjestima Dirty old shop, Tratinska 22, te u Rockmark, glazbenoj knjižari. Ako želite svratiti na “rani after” moći ćete ulaznicu kupiti po cijeni od 35 kn jedino na ulazu kluba poslije 23:30h.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari