Istaknuto
24.04.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svake srijede izdvajamo najzanimljivije domaće i regionalne singlove, a na vama je da odaberete svog favorita. Bacite uho i na našu preporuku stranih noviteta.

22.04.2019.

Vrijeme čitanja: 6 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U ožujku su nam kroz player prolazili Porto Morto, Pseća plaža, Killed a Fox, The Sepia Sisters, Bakterije, FNC Diverzant, Trophy Jump, From Another Mother i Svemir.

Glazba

Najava: Žestoki koncertni benefit za Sedmu od Devet u petak u Ksetu

10.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: Press

Foto: Press

Ukoliko ste ukiselili sve krastavce ili ste, poput Doris Dragović, odlučno udarili šakom o stol i time odlučili prekinuti sezonu gusaka u magli, u petak 13.02. Kset je mjesto za vas. U petak je Kset mjesto za sve dobre duše, znatiželjnike, ljubitelje životinja, žestoke glazbe, piercinga i tattoo ovisnike. Zašto? Čitaj brže, bolje!

Udruga za zaštitu životinja Sedma od Devet službeno postoji nešto više od godinu i pol i u tom su razdoblju spasili oko 200 života. Većina životinja sada je sretno udomljena ili se nalazi kod privremenih udomitelja. Kako bi Sedma od Devet mogla i dalje pomagati napuštenim, zanemarenim i zlostavljanim životinjama treba im vaša pomoć. Samo za liječenje pretučene, i u snijegu ostavljene kujice Aguile do sada je potrošeno preko 10 000 kuna. Udruga nema svoje sklonište i financira se isključivo iz donacija, što nije lako, no uz podršku udruga može nastaviti spašavati živote.

Koncertni dio benefita pod nazivom ‘Šape u zrak!’ sastojat će se od nastupa tri benda. Nešto više o njima, a i o nagradnoj igri pročitajte u nastavku.

Foto: Press

Foto: Press

Mass Hypnosis su zagrebački industrial metal bend osnovan 2006. godine. Nakon više izmjena u postavi, sada djeluju kao trojac. Kao neke od utjecaja spominju Ministry, Godflesh, Doom, Static-X, Discharge, a svoju glazbu opisuju kao hladnu, mračnu i militantnu, kao i svijet u kojem živimo. Ovom prilikom predstaviti će svoje posljednje, četvrto izdanje, LP „Sanctimonious“.

Bad Blood postoji od 1998. godine, i svira mješavinu hardcorea i thrash metala. Kao uzore ističu Panteru, Pro Pain, Hatebreed i Lamb Of God. Upravo je Pro Pain i dugogodišnje prijateljstvo s njima rezultiralo njihovim najvećim dosadašnjim postignućem – pjevač Pro Paina Gary Meskil gostovao je na njihovom drugom albumu Silence = Death (Miner Records, 2013.) u pjesmi i u spotu Freedumb State Of Mind. Nedavno su izbacili novi EP Counterstrike.

Stronghold postoji od 2001. godine i sviraju mješavinu mosh corea s dodatkom stare škole hc-a, punk rocka i metal dijelova. Na njih su utjecali bendovi poput Blood For Blood, Sheer terror, Yuppicide, Madball, Sick Of It All, Suicidal Tendencies, Social Distortion, Pennywise, Biohazard, Crowbar, Rykers i Backfire. Iza sebe imaju tri izdanja i nakon nekoliko stanki zbog promjena članova sadašnju postavu čine Tafra na gitari, Zijo za bubnjevima, Boris na basu i Karlo kao vokal. Ovaj koncert bit će njihov prvi nastup s novim gitaristom.

O samoj nagradnoj igri sve potrebne informacije možete saznati na facebook stranici eventa. Dovoljno je samo napomenuti kako su nagrade bonovi u Imaginarium Custom tattoos studiju, Octopus piercing studiju i Polypus hair studiju.

Svi posjetitelji slobodni su doći ranije, pogledati štand, kupiti majicu ili kalendar, ili odigrati nagradnu igru. Ulaz se otvara u 20 sati, a minimalna donacija na ulazu je 25 kn. Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kn) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kn).

 

(Visited 75 times, 1 visits today)

Komentari