Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Najava: ZG JAM (Zagreb Jazz Appreciation Month) za sve ljubitelje jazza

01.04.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 1 minuta
jam

Foto: facebook.com/ ZG jam

Svim ljubiteljima jazza travanj zasigurno donosi posebno zadovoljstvo- zagrebački mjesec jazza pod nazivom ZG JAM (Zagreb Jazz Appreciation Month) koji ove godine obilježava 5 godina postojanja. Najavljeni su brojni koncerti i jam sessioni, a otvorenje će se održati večeras u Vip clubu, u samom centru Zagreba, koncertom hrvatskih jazz vokalistica: Zdenke Kovačiček, Maje Savić, Lele Kaplowitz ,Valerije Nikolovske te pratećeg benda koji čineJoe Pandur (gitara), Viktor Lipić (klavir), Zvonimir Šestak (kontrabas) i Borko Rupena (bubnjevi).  Vip je poznat kao jedna od nekoliko lokacija u Zagrebu gdje barem jednom tjedno možete posjetiti kvalitetnu jazz svirku. Tako će ove godine, u sklopu ZG JAM-a otvoriti vrata Jazzarelli, odnosno jazz večerima koje će se održavati u Vipu svakog utorka.

Sam naziv Jazzarella preuzet je i inspiriran dobro poznatim festivalom All Women Festival Jazzarella koji se održava u Vipu već 5 godina , a koji stavlja naglasak na žensku stranu jazza. Tako će i Jazzarella utorkom biti posvećena uglavnom girl-poweru u jazzu, gdje će svi posjetitelji moći uživati u kvalitetnoj svirki i najljepšim glasovima hrvatske jazz scene.

Osim koncerta, održat će se i otvorenje izložbe fotografija pod nazivom “ZG JAM retrospektiva” gdje će posjetitelji moći pogledati fotografije od prethodnih ZG JAM Photo Hunting Survivora.

Početak je večeras u 21h u Vip clubu, ulaz je slobodan, a svi ljubitelji dobrog jazza su dobrodošli.

(Visited 150 times, 1 visits today)

Komentari