Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Glazba

Najavili izlazak novog albuma putem Twittera!

19.07.2013. Antonia Šeremet
Foto: Facebook.com/arcadefire

Foto: Facebook.com/arcadefire

Kanadski Arcade Fire koji su prošle godine održali koncert u Hrvatskoj, nakon tri godine vraćaju se s novim albumom. Prvi album “Funeral” su objavili 2005., drugi “Neon Bible” 2007. i treći “The Suburbs” prije tri godine. Prva tri albuma bila su popraćena izvrsnim kritikama, a “The Suburbs” je osvojio Grammyja i Brit Award.

Vijest o datumu objave albuma došla je posve nenadano putem Twitteru kada su jednom od fanova na njegov “you’re my favorite” odgovorili da album izlazi 29. listopada, te uključili i sliku za koju se predpostavlja da će biti cover albuma. Producent albuma je James Murphy, osnivač LCD Soundsystema. Murphy je izjavio kako je njegov posao na albumu gotov, no Arcade Fire su bend s puno članova od koji svi imaju mogućnosti biti i solo glazbenici te svi oni svakim danom dolaze s novim idejama, novim pjesmama, iako je za Murphyja album gotov za Arcade Fire neće bit gotov dok se dođe na police. Za sada nije poznato ime albuma niti popis pjesama.

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari