Istaknuto
13.07.2019.

Vrijeme čitanja: 3 minute Ako se prepustimo nevinom gledanju i zanemarimo činjenicu da smo kao vrsta potamanili brojne druge s ovog ekrana, film je i besprijekorna zoološka izložba afričke faune.

12.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Fotografija s najviše lajkova na Ziheru odnosi titulu fotografije mjeseca, a autor fotografije dobiva priliku da se predstavi čitateljima putem intervjua na portalu.

Glazba

Najavljeni prvi izvođači Sea Dance festivala: Rudimental, Sigma i Wilkinson

05.02.2015. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
https://www.facebook.com/SeaDanceFestival

Foto: https://www.facebook.com/SeaDanceFestival

Festival koji je proglašen najboljim “medium-sized” festivalom smješten je pored Budve, na jednoj od ljepših plaža Jadrana, a ove godine bit će održan od 16. do 18. srpnja kao morski dio Exit Avanture. Prva tri, od mnogih drugih, jednako aktualnih imena, koja će ove godine obilježiti Sea Dance festival, samo su dio inovacija koje na Jazu očekuju brojne posjetitelje iz raznih djelova svijeta.

Prošlogodišnji headlineri Exit festivala Rudimental, nakon izrazito uspješnog nastupa na Petrovaradinskoj tvrđavi, 16. srpnja dolaze na Sea Dance s novim DJ nastupom s kojim ovog ljeta obilaze najveće svjetske festivale kao što su Lollapaloza ili Bonaroo.

Uz njih, tu je i još jedna visokotiražna atrakcija koja 16. srpnja stiže na Jaz iz Engleske. Riječ je o hit dvojcu Sigma (Ʃ), koji su prošle godine zabilježili prva mjesta na britanskoj listi singlova sa kolosalnim hitovima Rudeboy, Changing i Nobody To Love čiji spot kao da je sniman za ljetnu Exit Avanturu.

Ipak, plejada najvećih hitova u proteklih par godina ne bi bila kompletna da se na njoj ne nađe i punokrvna himna Afterglow i njezin „krivac“ Mark Wilkinson, čiji nas set na ovom festivalu očekuje 18. srpnja. Londonski DJ i producent dominirao je britanskom listom plesnih singlova s albumom Lazers Not Included, a remikseve je potpisao za imena kao što su Gorgon City, Chase & Status i Example, uz neizostavnu klupsku verziju pjesme Sing Eda Sheerana.

Za festivalska ulaznica Sea Dance Festivala morat ćete izdvojiti na prodajnim mjestima 285 kn, a online 290 kn. Cijena za kamp je 210 kn ili 215 kn ako kupujete preko interneta. Bitno je napomenuti da ulaznice i kamp, bilo na prodajnom mjestu, bilo online u Hrvatskoj mogu kupiti samo hrvatski državljani.

(Visited 127 times, 1 visits today)

Komentari