Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Nakon datuma objave nove epizode Star Wars-a, serijal dobiva i spin off

13.03.2015. Kristina Vrdoljak
Foto: facebook.com/StarWars

Foto: facebook.com/StarWars

Čini se da ovih dana puše povoljan vjetar za svijet SF filmova i njihovih ljubitelja.

Rian Johnson  potvrdio je svoju scenarističku i redateljsku ulogu u novom nastavku Star Wars serijala, osmoj epizodi za koju je predviđeno da izađe u 2017.godini.

Star Wars: The Force Awakens u američka kina bi trebao stići 18.prosinca 2015.godine. Osim toga, 16.prosinca 2016. se očekuje izlazak spin offa pod režijom Garetha Edwardsa koji će uskočiti između dvaju epizoda serijala. Rogue One će se temeljiti na ideji Oskarovca Johna Knolla i scenariju Chrisa Weitza. Iako sama fabula još nije poznata, zna se da će jednu od uloga imati glumica Felicity Jones.

No Lucasfilm i Disney spremaju još jedan tajni projekt s redateljem Joshom Trankom, također spin off serijala, zasad nepoznate radnje. Dok nam informacije ne počnu kapati, možemo samo iščekivati 26.lipnja kada u kina stiže sedma epizoda s originalnom postavom koju čine Harrison Ford, Mark Hamill i Carrie Fisher, ali i pridošlice John Boyega i Adam Driver okupljeni pod redateljskom palicom J.J.Abramsa te se nadati da ćemo skoro više znati o osmoj epizodi.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari