Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Vizart

Napadi dinosaura, zombija i vanzemaljaca na vjenčanjima

28.07.2013. Andrea ĆorićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/QuinnMillerPhoto+Design

Foto: facebook.com/QuinnMillerPhoto+Design

Sve je započeo jedan pobješnjeli T-rex provalivši na vjenčanje Katie Young i Jamesa Lowdera, a cijeli događaj zabilježio je fotoaparat Quinna Millera, američkog fotografa specijaliziranog za vjenčanja. Preplašena gomila gostiju predvođena mladencima u bijegu pred zastrašujućom životinjom ideja je mladoženje, zaljubljenika u dinosaure i, čini se, pobornika Photoshopa. Čak će se i oni koji obično Photoshop smatraju „varanjem“, složiti kako nekad zaista služi u zanimimljive svrhe. Ipak, iako je kompjutorski odrađen velik dio posla, dio tereta bio je i na gostima, koji su prema riječima fotografa obavili sjajan posao uz sasvim kratke upute: „Trčite prema kameri, od T-rexa, najstrastvenije što možete. Trebam vidjeti strah i stvarno trčanje, ne jadna lica i hod.“

Foto: facebook.com/OwlsEyeStudiosPhotography

Foto: facebook.com/OwlsEyeStudiosPhotography

Spomenuta fotografija u nekoliko je dana obišla Internet, najčešće se krijući iza naziva Najbolja fotografija s vjenčanja ikad. Sama po sebi možda i ne bi bila tolika osobitost da nije pokrenula cijeli novi trend: napadi na vjenčanjima postali su učestali, a bježe svi – od ljubitelja vanzemaljaca i zombija pa sve do obožavatelja Ratova zvijezda i Tranformera. Oni koji se uskoro spremaju krenuti prema oltaru ili matičaru možda bi mogli razmisliti o tome da ovaj trend prošire i kod nas.

Foto: facebook.com/StevenKowalskiPhotography

Foto: facebook.com/StevenKowalskiPhotography

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari