Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Knjige

Napetovanje šoua u Booksi

09.12.2014. Inga ĐudikVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/marcelodefacto

Foto: facebook.com/marcelodefacto

U sklopu Književnog budoara, Marko Šelić Marčelo i David Albahari će Booksi zaželjeti sretan deseti rođendan!

Svestrani Paraćinac odavna je stasao i povodom jedinstvenog izdanja petog studijskog albuma u obliku albooka, ili po naški, knjigoalbuma, dolazi u zagrebačku Booksu u četvrtak, 18. prosinca. Knjiga istog naziva kao i album, Napet šou, nadopunjuje isti prateći ga esejima, pričama, tekstovima o temama obrađenima na najnovijem albumu. Na knjizi su radili i pisci Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, kolumnist Dragoljub Draža Petrović, redatelj Kokan Mladenović, glazbeni kritičar Petar Janjatović, te pisac David Albahari koji će se Marčelu i pridružiti.

Druženje će započeti u 19 sati, a ondje će se moći i kupiti knjigoalbum, a budući da Marčelo nikada nije škrt s obožavateljima, vjerujemo da ćete dobiti potpis i čast razmijeniti pokoju riječ s njim.

(Visited 61 times, 2 visits today)

Komentari