Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Knjige

Napetovanje šoua u Booksi

09.12.2014. Inga Đudik
Foto: facebook.com/marcelodefacto

Foto: facebook.com/marcelodefacto

U sklopu Književnog budoara, Marko Šelić Marčelo i David Albahari će Booksi zaželjeti sretan deseti rođendan!

Svestrani Paraćinac odavna je stasao i povodom jedinstvenog izdanja petog studijskog albuma u obliku albooka, ili po naški, knjigoalbuma, dolazi u zagrebačku Booksu u četvrtak, 18. prosinca. Knjiga istog naziva kao i album, Napet šou, nadopunjuje isti prateći ga esejima, pričama, tekstovima o temama obrađenima na najnovijem albumu. Na knjizi su radili i pisci Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, kolumnist Dragoljub Draža Petrović, redatelj Kokan Mladenović, glazbeni kritičar Petar Janjatović, te pisac David Albahari koji će se Marčelu i pridružiti.

Druženje će započeti u 19 sati, a ondje će se moći i kupiti knjigoalbum, a budući da Marčelo nikada nije škrt s obožavateljima, vjerujemo da ćete dobiti potpis i čast razmijeniti pokoju riječ s njim.

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari