Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Knjige

Napetovanje šoua u Booksi

09.12.2014. Inga Đudik
Foto: facebook.com/marcelodefacto

Foto: facebook.com/marcelodefacto

U sklopu Književnog budoara, Marko Šelić Marčelo i David Albahari će Booksi zaželjeti sretan deseti rođendan!

Svestrani Paraćinac odavna je stasao i povodom jedinstvenog izdanja petog studijskog albuma u obliku albooka, ili po naški, knjigoalbuma, dolazi u zagrebačku Booksu u četvrtak, 18. prosinca. Knjiga istog naziva kao i album, Napet šou, nadopunjuje isti prateći ga esejima, pričama, tekstovima o temama obrađenima na najnovijem albumu. Na knjizi su radili i pisci Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, kolumnist Dragoljub Draža Petrović, redatelj Kokan Mladenović, glazbeni kritičar Petar Janjatović, te pisac David Albahari koji će se Marčelu i pridružiti.

Druženje će započeti u 19 sati, a ondje će se moći i kupiti knjigoalbum, a budući da Marčelo nikada nije škrt s obožavateljima, vjerujemo da ćete dobiti potpis i čast razmijeniti pokoju riječ s njim.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari