Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Knjige

Napetovanje šoua u Booksi

09.12.2014. Inga Đudik
Foto: facebook.com/marcelodefacto

Foto: facebook.com/marcelodefacto

U sklopu Književnog budoara, Marko Šelić Marčelo i David Albahari će Booksi zaželjeti sretan deseti rođendan!

Svestrani Paraćinac odavna je stasao i povodom jedinstvenog izdanja petog studijskog albuma u obliku albooka, ili po naški, knjigoalbuma, dolazi u zagrebačku Booksu u četvrtak, 18. prosinca. Knjiga istog naziva kao i album, Napet šou, nadopunjuje isti prateći ga esejima, pričama, tekstovima o temama obrađenima na najnovijem albumu. Na knjizi su radili i pisci Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, kolumnist Dragoljub Draža Petrović, redatelj Kokan Mladenović, glazbeni kritičar Petar Janjatović, te pisac David Albahari koji će se Marčelu i pridružiti.

Druženje će započeti u 19 sati, a ondje će se moći i kupiti knjigoalbum, a budući da Marčelo nikada nije škrt s obožavateljima, vjerujemo da ćete dobiti potpis i čast razmijeniti pokoju riječ s njim.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari