Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Knjige

Napetovanje šoua u Booksi

09.12.2014. Inga Đudik
Foto: facebook.com/marcelodefacto

Foto: facebook.com/marcelodefacto

U sklopu Književnog budoara, Marko Šelić Marčelo i David Albahari će Booksi zaželjeti sretan deseti rođendan!

Svestrani Paraćinac odavna je stasao i povodom jedinstvenog izdanja petog studijskog albuma u obliku albooka, ili po naški, knjigoalbuma, dolazi u zagrebačku Booksu u četvrtak, 18. prosinca. Knjiga istog naziva kao i album, Napet šou, nadopunjuje isti prateći ga esejima, pričama, tekstovima o temama obrađenima na najnovijem albumu. Na knjizi su radili i pisci Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, kolumnist Dragoljub Draža Petrović, redatelj Kokan Mladenović, glazbeni kritičar Petar Janjatović, te pisac David Albahari koji će se Marčelu i pridružiti.

Druženje će započeti u 19 sati, a ondje će se moći i kupiti knjigoalbum, a budući da Marčelo nikada nije škrt s obožavateljima, vjerujemo da ćete dobiti potpis i čast razmijeniti pokoju riječ s njim.

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari