Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Napokon potvrđeno – Marvelovi „Dr. Strange“ i „Ant- Man“ stižu na velike ekrane!

26.01.2013. Nela Baričević
Foto: Facebook.com

Foto: Facebook.com

Sukladno davnom obećanju „Dr. Strange“ i „Ant- Man“ zasigurno će dobiti svoju filmsku ekranizaciju. Naime, Comic – Con najavljuje kako će „Ant- Man“ biti pokretač treće faze Marvelovih filmskih izdanja. Shodno tome, datum izlaženja je za sada zakazan za studeni 2015. godine. Prema izjavi Kevina Feigea, koju je dao za MTV News, „Dr. Strange“  će ga pratiti u stopu.

Feige dodaje i kako će naprijed spomenuti, baš poput „Iron Mana 3“, naći svoje mjesto pod Marvelovim okriljem, ali napominje kako treba imati na umu Edgara Wrighta, koji je jedan od ključnih razloga uopće realizacije spomenutog lika.

Nekako je teško povjerovati da će Avengersi imati ikakva utjecaja, ili bolje reći mjesta, u najnovijoj stvaralačkoj fazi. Međutim, ne možemo zatvoriti oči pred činjenicom da bi se zapravo ovi manje poznati likovi pod vodstvom superheroja svakako mogli proslaviti. Kako bilo, redatelji imaju nezavidan zadatak za kojega im u vidu najveće pomoći dolazi Wright.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Komentari