Istaknuto
17.08.2018.

Ove godine već smo imali prilike gledati nekoliko kvalitetnih hrvatskih naslova, a što u nastavku gledamo na velikom platnu donosimo u jesenskom pregledu.

16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

Glazba

Nastup Calexica u Rijeci je pred vratima

09.08.2018. Ziher.hrFoto: press Distune Promotion / Calexico

Sve je spremno za ljetnu glazbenu poslasticu, ekskluzivni koncert na otvorenom američkog benda Calexico u Rijeci, u ponedjeljak, 13. kolovoza na prostoru Ex Port Delte. Alt country/indie rock prvaci promoviraju svoj deveti album “The Thread That Keeps Us” s kojim su potvrdili svoju neupitnu sviračku, ali i diskografsku kvalitetu. Ljetna europska turneja je u punom jeku, s vrhuncem u Rijeci. Koncert otvaraju riječki indie-americana zaljubljenici My Buddy Moose.

Na novom albumu riječ je o pravovremenom doživljaju benda iz Arizone kroz obiteljski portret koji bilježi svu stilsku raznolikost i nepredvidljivost, a još uvijek biva dijelom neograničene kreativnosti. U suradnji s dugogodišnjim inženjerom Craigom Schumacherom, Calexico je koproducirao “The Thread That Keeps Us”, okupljajući glazbenike iz cijeloga svijeta kako bi stvorili taj umirujući, ali ekspanzivni zvuk gitara s bljeskovima distorzije.

Više nego uspješna prva polovica godine bendu je donijela samo superlative u nastupima i nove fanove, a vrhunac ljetne evropske turneje koja je u tijeku očekuje se naravno u Rijeci.

Foto: press Distune Promotion / službeni plakat

Glazba na tik do mora, ples i uživancija

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 160,00kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, Dirty Old shop Zagreb ili putem sustava Entrio, dok na dan koncerta cijena ulaznica iznosi 200,00kn.

Koncert je podržan od strane Sveučilišta u Rijeci, Ministarstva kulture RH, Grad Rijeka-odjela za kulturu te je dio programskog pravca EPK 2020 “Slatko i slano”.

Satnica: 19h vrata / 21h My Buddy Moose / 22h Calexico

Ulaznice: 160,00kn do dana koncerta, na dan 200,00kn

Prodajna mjesta: Dallas Music Shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, sustav Entrio i Dirty Old Shop Zagreb

Koncert organizira Distune Promotion u suradnji s RockSvirke i Coda Agency.

 

(Visited 36 times, 10 visits today)

Komentari