Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Natječaj festivala Stop Making Sense za DJeve

11.06.2013. Teuta Butuči
Foto: www.facebook.com/stopmakingsensefestival

Foto: www.facebook.com/stopmakingsensefestival

Glazbeni festival Stop Making Sense koji se održava u od 1. do 4. kolovoza u Tisnu, u suorganizaciji s Radijem 808 otvara natječaj za DJeve za nastup na festivalu. Snimku u trajanju od 60 minuta potrebno je poslati u MP3 formatu (192 kbps) na email adresu jan.kinci@radio808.com do 1. srpnja, a žanr nije strogo definiran.

Pobjednik natječaja osvaja nastup na otvorenju glavnog podija Stop Making Sense festivala, dvije festivalske ulaznice te ulaznicu za Croatia calling boat party.

Line-up festivala uključuje izvođače poput Ame&Dixon, Lindstorma, Stevea Buga, Johna Talabota, Sebo K., Midlanda i druge, a ulaznice se mogu nabaviti na stranici festivala po promotivnoj EX YU cijeni s popustom od 50% te tako iznose 60 funti (uključujući sve Barbarella zabave), dok je smještaj za vrijeme festivala osiguran u apartmanima ili u kampu.

Raspored događanja SMS festival:

Četvrtak, 1.8

Dan: Croatia Calling presents Brighton, Jan Kinčl Zero, Labud, Luka K | Your Name – posebna cijena zabave na brodu je 10 funti
Noć: FACT presents T.Williams, Braiden

Petak, 2.8

Dan: Trouble Vision presents Session Victim
Noć: Love Fever presents San Soda

Subota, 3.8

Dan: AUS presents Will Saul, Midland, Appleblim Noć
Orlando Boom presents Lindstrom, Kiwi

Nedjelja, 4.8

Dan: CRACK Magazine presents Radio Slave
Noć: Warm presents Ame & Dixon

(Visited 51 times, 1 visits today)

Komentari