Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Natječaj festivala Stop Making Sense za DJeve

11.06.2013. Teuta Butuči
Foto: www.facebook.com/stopmakingsensefestival

Foto: www.facebook.com/stopmakingsensefestival

Glazbeni festival Stop Making Sense koji se održava u od 1. do 4. kolovoza u Tisnu, u suorganizaciji s Radijem 808 otvara natječaj za DJeve za nastup na festivalu. Snimku u trajanju od 60 minuta potrebno je poslati u MP3 formatu (192 kbps) na email adresu jan.kinci@radio808.com do 1. srpnja, a žanr nije strogo definiran.

Pobjednik natječaja osvaja nastup na otvorenju glavnog podija Stop Making Sense festivala, dvije festivalske ulaznice te ulaznicu za Croatia calling boat party.

Line-up festivala uključuje izvođače poput Ame&Dixon, Lindstorma, Stevea Buga, Johna Talabota, Sebo K., Midlanda i druge, a ulaznice se mogu nabaviti na stranici festivala po promotivnoj EX YU cijeni s popustom od 50% te tako iznose 60 funti (uključujući sve Barbarella zabave), dok je smještaj za vrijeme festivala osiguran u apartmanima ili u kampu.

Raspored događanja SMS festival:

Četvrtak, 1.8

Dan: Croatia Calling presents Brighton, Jan Kinčl Zero, Labud, Luka K | Your Name – posebna cijena zabave na brodu je 10 funti
Noć: FACT presents T.Williams, Braiden

Petak, 2.8

Dan: Trouble Vision presents Session Victim
Noć: Love Fever presents San Soda

Subota, 3.8

Dan: AUS presents Will Saul, Midland, Appleblim Noć
Orlando Boom presents Lindstrom, Kiwi

Nedjelja, 4.8

Dan: CRACK Magazine presents Radio Slave
Noć: Warm presents Ame & Dixon

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari