Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Natječaj festivala Stop Making Sense za DJeve

11.06.2013. Teuta ButučiVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: www.facebook.com/stopmakingsensefestival

Foto: www.facebook.com/stopmakingsensefestival

Glazbeni festival Stop Making Sense koji se održava u od 1. do 4. kolovoza u Tisnu, u suorganizaciji s Radijem 808 otvara natječaj za DJeve za nastup na festivalu. Snimku u trajanju od 60 minuta potrebno je poslati u MP3 formatu (192 kbps) na email adresu jan.kinci@radio808.com do 1. srpnja, a žanr nije strogo definiran.

Pobjednik natječaja osvaja nastup na otvorenju glavnog podija Stop Making Sense festivala, dvije festivalske ulaznice te ulaznicu za Croatia calling boat party.

Line-up festivala uključuje izvođače poput Ame&Dixon, Lindstorma, Stevea Buga, Johna Talabota, Sebo K., Midlanda i druge, a ulaznice se mogu nabaviti na stranici festivala po promotivnoj EX YU cijeni s popustom od 50% te tako iznose 60 funti (uključujući sve Barbarella zabave), dok je smještaj za vrijeme festivala osiguran u apartmanima ili u kampu.

Raspored događanja SMS festival:

Četvrtak, 1.8

Dan: Croatia Calling presents Brighton, Jan Kinčl Zero, Labud, Luka K | Your Name – posebna cijena zabave na brodu je 10 funti
Noć: FACT presents T.Williams, Braiden

Petak, 2.8

Dan: Trouble Vision presents Session Victim
Noć: Love Fever presents San Soda

Subota, 3.8

Dan: AUS presents Will Saul, Midland, Appleblim Noć
Orlando Boom presents Lindstrom, Kiwi

Nedjelja, 4.8

Dan: CRACK Magazine presents Radio Slave
Noć: Warm presents Ame & Dixon

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari