Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Neće se snimati Iron Man 4, upitna i sudbina Tonyja Starka

10.09.2014. Lucija CuravićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:Facebook.com/ironman

Foto:Facebook.com/ironman

Zasad. Naime, u mlinu Hollywoodskih govorkanja posljednji je onaj da će se snimati četvrti dio Iron Mana, ali kada su novinari direktno išli provjeriti informaciju kod Roberta Downeya Jr.-a, glavni glumac nije odgovorio potvrdno.

Ipak, činjenica da nastavak nije u planu ne znači da ga Studio Marvel neće snimiti nikada. Zanimljivo je da dosta toga ovisi o sudbini Tonya Starka iz Avengersa, obzirom da je Downey Jr. potpisao ugovor za tumačenje tog lika i u trećem dijelu. Naime, glumac je već najavio napuštanje Avengers franšize kad navrši pedesetu za koju godinu. Svi smo znali da bez obzira koliko to željeli, Robert neće moći glumiti Starka zauvijek, obzirom da je starenje neizbježno čak i vječnim mladićima iz Doline. Ostaje pitanje što će biti s njegovim likom.

Kevin Feige je ponudio zanimljiv prijedlog. Zamislio je budućnost Tonyja Starka u Bondovom stilu; priča ne mora umrijeti ako Starka utjelovi uvijek drugi glumac. Naglašava kako bi lik mogao stariti s glumcem jedino u slučaju da ovaj odluči duže vremena ostati uz ulogu.

(Visited 175 times, 1 visits today)

Komentari