Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Neće se snimati Iron Man 4, upitna i sudbina Tonyja Starka

10.09.2014. Lucija Curavić
Foto:Facebook.com/ironman

Foto:Facebook.com/ironman

Zasad. Naime, u mlinu Hollywoodskih govorkanja posljednji je onaj da će se snimati četvrti dio Iron Mana, ali kada su novinari direktno išli provjeriti informaciju kod Roberta Downeya Jr.-a, glavni glumac nije odgovorio potvrdno.

Ipak, činjenica da nastavak nije u planu ne znači da ga Studio Marvel neće snimiti nikada. Zanimljivo je da dosta toga ovisi o sudbini Tonya Starka iz Avengersa, obzirom da je Downey Jr. potpisao ugovor za tumačenje tog lika i u trećem dijelu. Naime, glumac je već najavio napuštanje Avengers franšize kad navrši pedesetu za koju godinu. Svi smo znali da bez obzira koliko to željeli, Robert neće moći glumiti Starka zauvijek, obzirom da je starenje neizbježno čak i vječnim mladićima iz Doline. Ostaje pitanje što će biti s njegovim likom.

Kevin Feige je ponudio zanimljiv prijedlog. Zamislio je budućnost Tonyja Starka u Bondovom stilu; priča ne mora umrijeti ako Starka utjelovi uvijek drugi glumac. Naglašava kako bi lik mogao stariti s glumcem jedino u slučaju da ovaj odluči duže vremena ostati uz ulogu.

(Visited 164 times, 1 visits today)

Komentari