Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Film

Neil Patrick Harris vodit će 87. dodjelu Oscara

16.10.2014. Laura Sinovčić

10710671_10152456028553697_4373088566810640624_n

Sezona nagrađivanja polako je počela, a Variety je u pravom tenutku odlučio najaviti novog voditelja najpoznatije filmske nagrade na svijetu. Naime, 22. veljače, kada će zlatan kipić biti uručen najboljim filmskim ostvarenjima te ljudima iza istih, kroz ceremoniju vodit će nas Neil Patrick Harris.

Harris je svima poznat ponajviše iz humoristične serije How I Met Your Mother, no njegova karijera je napredovala u svim smjerovima od samih početaka na kazališnim daskama. Trenutačno ga možemo gledati u napetom trileru Davida Finchera Gone Girl, a da je spreman kročiti na pozornicu slavnog Dolby Threatrea u Los Angelesu pokazuje i činjenica kako je ove godine bio zadužen i za vođenje Tony Awardsa i Emmyja.

Poznavajući Harrisa, dodjela Oscara bit će ispunjena brojnim glazbenim i plesnim točkama, i samo se nadamo da humor i zabava neće biti isforsirani kao što su bili u slučaju najgoreg voditeljskog para, Jamesa Franca i Anne Hathaway. Od dodjele nas još uvijek dijeli nekoliko mjeseci, a do tada imamo prilike uživati u najboljim filmovima godine koji nam tek stižu u kina!

 

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari