Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Vizart

Nekonvencionalne umjetnine i unikatni predmeti na 7. artOmatu

02.12.2016. Katarina JukićFoto: hdlu.hr/screenshot

Sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta – artOmat, ove će se godine, sedme za redom, održavati od 16. do 23. prosinca u Meštrovićevu paviljonu. Temeljna je ideja sajma omogućiti kupnju originalnih predmeta, podržavajući pritom mikro-proizvodnju koja rezultira unikatnim proizvodima. ArtOmat nadopunjuje Advent u Zagrebu stvaranjem prilike za kupnju jedinstvenih božićnih poklona.

Jedan je od glavnih ciljeva artOmata inspirirati publiku putem jedinstvenih i interaktivnih događanja pa osim izložbeno-prodajnog sajma, program artOmata sadrži još edukativni i umjetnički segment. Na taj način sajam povezuje različite sudionike kreativne scene, potiče kolaborativne umjetničke projekte, aktivno sudjelujući u razvoju kulturne scene grada Zagreba.

Na sajmu će svoje radove predstaviti čak 70 izlagača, a ulaz na sajam, kao i sav popratni program je besplatan. Otvorenje sajma je u petak, 16. prosinca, u 19 sati. Vikendom će artOmat biti otvoren od 11 do 21 sat, a tijekom tjedna od 12 do 21 sat.

(Visited 64 times, 1 visits today)

Komentari