Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Vizart

Nekonvencionalne umjetnine i unikatni predmeti na 7. artOmatu

02.12.2016. Katarina JukićFoto: hdlu.hr/screenshot

Sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta – artOmat, ove će se godine, sedme za redom, održavati od 16. do 23. prosinca u Meštrovićevu paviljonu. Temeljna je ideja sajma omogućiti kupnju originalnih predmeta, podržavajući pritom mikro-proizvodnju koja rezultira unikatnim proizvodima. ArtOmat nadopunjuje Advent u Zagrebu stvaranjem prilike za kupnju jedinstvenih božićnih poklona.

Jedan je od glavnih ciljeva artOmata inspirirati publiku putem jedinstvenih i interaktivnih događanja pa osim izložbeno-prodajnog sajma, program artOmata sadrži još edukativni i umjetnički segment. Na taj način sajam povezuje različite sudionike kreativne scene, potiče kolaborativne umjetničke projekte, aktivno sudjelujući u razvoju kulturne scene grada Zagreba.

Na sajmu će svoje radove predstaviti čak 70 izlagača, a ulaz na sajam, kao i sav popratni program je besplatan. Otvorenje sajma je u petak, 16. prosinca, u 19 sati. Vikendom će artOmat biti otvoren od 11 do 21 sat, a tijekom tjedna od 12 do 21 sat.

(Visited 50 times, 1 visits today)

Komentari