Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Vizart

Nekonvencionalne umjetnine i unikatni predmeti na 7. artOmatu

02.12.2016. Katarina JukićFoto: hdlu.hr/screenshot
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Sajam nekonvencionalnih umjetničkih predmeta – artOmat, ove će se godine, sedme za redom, održavati od 16. do 23. prosinca u Meštrovićevu paviljonu. Temeljna je ideja sajma omogućiti kupnju originalnih predmeta, podržavajući pritom mikro-proizvodnju koja rezultira unikatnim proizvodima. ArtOmat nadopunjuje Advent u Zagrebu stvaranjem prilike za kupnju jedinstvenih božićnih poklona.

Jedan je od glavnih ciljeva artOmata inspirirati publiku putem jedinstvenih i interaktivnih događanja pa osim izložbeno-prodajnog sajma, program artOmata sadrži još edukativni i umjetnički segment. Na taj način sajam povezuje različite sudionike kreativne scene, potiče kolaborativne umjetničke projekte, aktivno sudjelujući u razvoju kulturne scene grada Zagreba.

Na sajmu će svoje radove predstaviti čak 70 izlagača, a ulaz na sajam, kao i sav popratni program je besplatan. Otvorenje sajma je u petak, 16. prosinca, u 19 sati. Vikendom će artOmat biti otvoren od 11 do 21 sat, a tijekom tjedna od 12 do 21 sat.

(Visited 74 times, 1 visits today)

Komentari