Istaknuto
18.02.2018.

Mlada redateljica Lea Anastazija Fleger jedna je od najvećih nada hrvatskog kazalištu. Nakon dvije iznimno hvaljene predstave u HNK u Varaždinu, crne komedije "Bog masakra" i mjuzikla "Prošlih pet godina", čekaju je prvi projekti u Zagrebačkom kazalištu mladih i na Dubrovačkim ljetnim igrama.

18.02.2018.

Svi su čuli za onaj provokativni dio Frljićeve interpretacije Pirandellove drame u Satiričkom kazalištu Kerempuh, no u suštini predstave nalaze se potraga za autentičnim identitetom i borba protiv pasivnosti.

Glazba

Neno Belan i gosti u Domu sportova

19.02.2017. Ziher.hrFoto: Goran Berović

Neno Belan slavi 20 godina suradnje sa Fiumensima, a sada je otkrio i goste koji će mu se pridružiti na velikom slavljeničkom koncertu. Na pozornici u Domu sportova 25. veljače nastupit će uz gostovanja Massima, Maje Posavec i a cappela grupe Akvarel. 

Prvo veliko ime koje je Neno najavio jest njegov veliki prijatelj i kolega Massimo Savić. Ako netko može parirati Neni Belanu u mjesecu zaljubljenih, to je upravo Massimo. Godine 2009. pjesma Zar više nema nas? bila je pjesma godine, za koju su Neno i Massimo dobili Porina za najbolju vokalnu suradnju. Maja Posavec je svoje glazbeno ime izgradila kroz Detour. Iskorak u solo vode učinila je upravo zahvaljujući Neni Belanu s kojim je otpjevala mega hit Tvoj glas, inače nagrađen Porinom za najbolju vokalnu suradnju. Nakon toga Maja je objavila još dva samostalna singla i najavila objavu debitantskog albuma.

Foto: Facebook.com/Neno Belan

Akvarel nije klasična hrvatska pop grupa. Svojim pjesmama šest pjevača iz Osijeka daju jednu posve novu dimenziju svojim višeglasjem uz beat box. Nedavno su oduševili svojom izvedbom pjesme Ljubav na Zagrebačkom festivalu, a uz Nenu Belana kao jednog od najcjenjenijih autora ljubavnih pjesama u Hrvatskoj zasigurno će još više zablistati.

Neno Belan ima još jedan dodatni razlog za slavlje. Naime, sinoć su na svečanoj ceremoniji u zagrebačkom Matis Absplute Loungeu objavljeni finalisti 24. izdanja Glazbene nagrade Porin. Album ”Sanjaj!” Nene Belana & Fiumensa osvojio je nominaciju u kategoriji Najbolji album pop glazbe.

Ulaznice za koncert po cijeni od 95 kn, a na dan koncerta 125 kuna, možete potražiti u sustavu Eventima i na eventim.hr, u Dirty Old Shopu u Tratinskoj, Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i riječkom Dallas Music Shopu. Sve dodatne informacije o koncertu potražite na službenom Facebook eventu.

 

(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari