Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

(Ne)sretni petak trinaesti u Omladinskom kulturnom centru Palach

10.10.2017. Ziher.hrFoto: Facebook
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Mjesec listopad ove godine donosi nesretni petak trinaesti no ove godine bit će to dan sreće za poklonike žestokog zvuka jer Palach u suradnji s Udrugom U.M.Ri. i Kraljem Zla priprema opaki napad s čak 5 bendova.

Zagrebački sad već dobro poznati heavy metal bend Flesh vraća se u Rijeku nakon prošlogodišnjeg nastupa na Dark O Metal Festu ne bi li još koju nemilu dušu osvojio svojim nabrijanim riffovima. Na bini će im se pridružiti sugrađani Rum Smugglers koji vješto održavaju svoj piratski duh tematikom benda izmiješanu metalom. Atmosferu će podebljati pobjednici Ri Rock Festivala; progresivni death metalci Neglected te najbrži metal bend na ovim prostorima, sad već dobro poznati, Speedclaw. Večer će otvoriti mladi heavy metal band LionMane

Ulaz za ovu metal poslasticu iznosi 15kn prije 21h i 20kn nakon. Po završetku koncerta zavrtit će se horror mjuza za sve nesretnike koji prežive koncert. Uz besplatan ulaz, nakon koncerta, nesretna zabava nastavit će se do samih jutarnjih sati kao uvod u dobro poznati Halloween Party koji se održava 28.10.2017. u Palachu. Hitovi 80-ih, metal, rock, grunge, goth rock, pa i pokoji mračni plesni hit zabavit će sve prisutne kao da im je posljednji dan života i pripremiti za najveći party u godini -Halloween Party u Palachu!

Detalje satnice potražite na Facebook event-u!

(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari