Istaknuto
14.11.2018.

Otvaramo ti vrata Ziher zajednice - pridruži nam se!

14.11.2018.

Ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a sve ostalo je na vama. Vi odlučujete koji novitet zaslužuje biti na vrhu.

Uncategorized

Ziherov adventski kalendar – 8/25

08.12.2014. Ziher.hr

adventnaziheru 8Ušli smo u posljednji mjesec ove godine, mjesec u kojem se zrakom širi miris kobasica i kuhanog vina. Prosinac je mjesec u kojem se osvrćemo na minulu godinu i nadamo se da će u idućoj biti bolje, jedini mjesec kad je kič više nego poželjan. Prosinac je zapravo mjesec darivanja i to najčešće želimo obaviti pod krilaticom – za malo novaca kupiti nekome odličan poklon.

KAKO DO NAGRADA?

Ziher će vas kroz ovaj adventski dio mjeseca provesti pod krilaticom – dajmo im da se kulturiziraju i to besplatno. Svakog dana adventa očekuje vas maleni dar. Nekada će to biti besplatan download, nekada ulaznice za koncerte, filmske premijere ili kazališne predstave, nekada knjige, CD-i i DVD-i. Baš kao i sa čokoladnim adventskim kalendarima, čar je u tome što ne znate što vas čeka dok ne otvorite članak. Pratite nas na našem Facebook profilu i zapamtite hashtag #AdventNaZiheru jer će se mnoge nagradnjače dobivati upravo preko njega. Uživajte zajedno s nama u ovom mjesecu darivanja!

ADVENT NA ZIHERU – 8.12.

Ziher i Tvornica Kulture danas dijele dvije ulaznice za ni više ni manje nego Morcheeba plugged & unplugged koncert 11. prosinca u Velikom pogonu Tvornice. Peti je to put da Skye Edwards i ekipa posjećuju Hrvatsku, a koliko smo im dragi dokazuje i činjenica da će nakon dugo vremena na koncertu odsvirati presjek karijere. Naći će se tu i stari i novi hitovi, a zagrebačka publika još uvijek pamti prošlogodišnji nastup kada je Morcheeba napunila Tvornicu i oduševila publiku.

Kako do karata? Dvoje sretnika može pospremiti 150 kn u džep i kupiti si nešto lijepo za Božić jer Ziher za vas u božićnoj čarapi čuva karte. Sve što trebate jest zaželjeti želju. Nemojte sada pogledavati u nebo i tražiti zvijezde, vratite se na naš Facebook page i ispod adventskog postića napišite što biste htjeli čuti od Morcheebe u četvrtak. Najsretnije sretnike usrećit ćemo večeras. Sretno!

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari