Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

NOFX stiže na INmusic festival!

25.01.2013. Monika SavićVrijeme čitanja: 1 minuta
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Bend koji se može definirati kao mješavina punk rocka, skate punka, ska i drugih žanrova, odlučio je  počastiti posjetitelje INmusica svojom pojavom na pozornici najpoznatijeg zagrebačkog festivala. U svojim pjesmama bave se temama kao što su politika, društvo, subkulture, rasizam, muzička industrija i crkva. Impresivna brojka koja je nešto viša od 6 milijuna prodanih ploča u svijetu dokazuje da su jedan od najuspješnijih nezavisnih bendova svih vremena. NOFX upravo ove godine slavi 30. godišnjicu postojanja, a na popisu gradova u sklopu slavljeničke turneje potvrđen je i nastup na ovogodišnjem Inmusic festivalu. Od njihova nastupa na INmusicu možemo očekivati dobar zvuk, energičnost, šarenilo i zabavu uz hitove poput ”Leave It Alone”, ”Bob”, ”Linoleum”, ”The Longest Line”, ”Murder The Government” i mnogih drugih!

Legendarnim Iggy and the Stooges pridružuje se isto tako legendaran NOFX!

(Visited 41 times, 1 visits today)

Komentari