Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Glazba

NOFX stiže na INmusic festival!

25.01.2013. Monika Savić
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Bend koji se može definirati kao mješavina punk rocka, skate punka, ska i drugih žanrova, odlučio je  počastiti posjetitelje INmusica svojom pojavom na pozornici najpoznatijeg zagrebačkog festivala. U svojim pjesmama bave se temama kao što su politika, društvo, subkulture, rasizam, muzička industrija i crkva. Impresivna brojka koja je nešto viša od 6 milijuna prodanih ploča u svijetu dokazuje da su jedan od najuspješnijih nezavisnih bendova svih vremena. NOFX upravo ove godine slavi 30. godišnjicu postojanja, a na popisu gradova u sklopu slavljeničke turneje potvrđen je i nastup na ovogodišnjem Inmusic festivalu. Od njihova nastupa na INmusicu možemo očekivati dobar zvuk, energičnost, šarenilo i zabavu uz hitove poput ”Leave It Alone”, ”Bob”, ”Linoleum”, ”The Longest Line”, ”Murder The Government” i mnogih drugih!

Legendarnim Iggy and the Stooges pridružuje se isto tako legendaran NOFX!

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari