Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

NOFX stiže na INmusic festival!

25.01.2013. Monika Savić
Fotomontaža: Ziher.hr

Fotomontaža: Ziher.hr

Bend koji se može definirati kao mješavina punk rocka, skate punka, ska i drugih žanrova, odlučio je  počastiti posjetitelje INmusica svojom pojavom na pozornici najpoznatijeg zagrebačkog festivala. U svojim pjesmama bave se temama kao što su politika, društvo, subkulture, rasizam, muzička industrija i crkva. Impresivna brojka koja je nešto viša od 6 milijuna prodanih ploča u svijetu dokazuje da su jedan od najuspješnijih nezavisnih bendova svih vremena. NOFX upravo ove godine slavi 30. godišnjicu postojanja, a na popisu gradova u sklopu slavljeničke turneje potvrđen je i nastup na ovogodišnjem Inmusic festivalu. Od njihova nastupa na INmusicu možemo očekivati dobar zvuk, energičnost, šarenilo i zabavu uz hitove poput ”Leave It Alone”, ”Bob”, ”Linoleum”, ”The Longest Line”, ”Murder The Government” i mnogih drugih!

Legendarnim Iggy and the Stooges pridružuje se isto tako legendaran NOFX!

(Visited 22 times, 1 visits today)

Komentari