Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Noisia i Foreign Beggars najavili album “I Am Legion”

18.06.2013. Borna RadatovićVrijeme čitanja: 1 minuta
i am legion

Foto: Facebook

Nizozemski trojac  Nik Roos, Martijn van Sonderen i Thijs de Vlieger popularniji kao Noisia, najavili su zajednički album s dvojicom članova iz britanske grime grupe Foreign Beggars, Metropolisom i Orifice Vulgatronom. Album službeno izlazi za 77 dana i trebao bi se zvati “I Am Legion”.

Kratku najavu albuma imali su na Alix Perezovom essential mixu sa stvari Warp Speed Thuggin te  u MistaJamovoj emisiji također na BBC Radio 1Xtra sa stvari Make Those Moves. Sudeći prema njihovim prošlim suradnjama kada su izbacili singlove Contact, Shellshock i mnoge druge, ne sumnjamo da će ovo biti jedan od boljih elektronskih albuma ove godine.

(Visited 48 times, 2 visits today)

Komentari