Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Noisia i Foreign Beggars najavili album “I Am Legion”

18.06.2013. Borna Radatović
i am legion

Foto: Facebook

Nizozemski trojac  Nik Roos, Martijn van Sonderen i Thijs de Vlieger popularniji kao Noisia, najavili su zajednički album s dvojicom članova iz britanske grime grupe Foreign Beggars, Metropolisom i Orifice Vulgatronom. Album službeno izlazi za 77 dana i trebao bi se zvati “I Am Legion”.

Kratku najavu albuma imali su na Alix Perezovom essential mixu sa stvari Warp Speed Thuggin te  u MistaJamovoj emisiji također na BBC Radio 1Xtra sa stvari Make Those Moves. Sudeći prema njihovim prošlim suradnjama kada su izbacili singlove Contact, Shellshock i mnoge druge, ne sumnjamo da će ovo biti jedan od boljih elektronskih albuma ove godine.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari