Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Noisia i Foreign Beggars najavili album “I Am Legion”

18.06.2013. Borna Radatović
i am legion

Foto: Facebook

Nizozemski trojac  Nik Roos, Martijn van Sonderen i Thijs de Vlieger popularniji kao Noisia, najavili su zajednički album s dvojicom članova iz britanske grime grupe Foreign Beggars, Metropolisom i Orifice Vulgatronom. Album službeno izlazi za 77 dana i trebao bi se zvati “I Am Legion”.

Kratku najavu albuma imali su na Alix Perezovom essential mixu sa stvari Warp Speed Thuggin te  u MistaJamovoj emisiji također na BBC Radio 1Xtra sa stvari Make Those Moves. Sudeći prema njihovim prošlim suradnjama kada su izbacili singlove Contact, Shellshock i mnoge druge, ne sumnjamo da će ovo biti jedan od boljih elektronskih albuma ove godine.

(Visited 30 times, 1 visits today)

Komentari