Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Norveški bog groma pred novim izazovima: Otkriveni detalji o drugom nastavku Thora

30.01.2013. Juro BarukčićVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com/Thor

Foto: facebook.com/Thor

Superheroj s vjerojatno najopakijim čekićem u svemiru se vraća! Producent iz kuće Marvel, Craig Kyle, nedavno je u intervjuu izjavio kako će drugi nastavak, punim imenom Thor: The Dark World, biti dosta drukčiji od prvog. Redatelj je ovaj put Alan Taylor, koji je poznat po megahitovima kao što su The Sopranos, Game of Thrones i Mad Men. Kako tvrdi Kyle, u suradnji s Taylorom su fokus premjestili više na obične stanovnike Asgarda, a ne samo na Odinovu palaču.

Okosnicu radnje će ovaj put činiti borba u Asgardu, ne na Zemlji. Priča počinje s ratom, točnije invazijom rase zvane Marauderi, bande mutanata koje ubijaju druge mutante (to su bar u stripu), te su se najčešće pojavljivali u X-Men stripovima. Oslabljen ratom, Asgard postaje laka meta. Tu uskače glavni negativac Melekith s Mračnim Elfovima. Thor se sada mora boriti s mnogo jačim protivnicima kako bi uspostavio red u Marvel univerzumu. Naravno, vidjet ćemo i njegovu zemaljsku ljubav Jane Foster, te brata Lokija.

Uloge repriziraju Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tom Hiddleston, Stellan Skarsgård, Idris Elba, Rene Russo, Anthony Hopkins i drugi, dok se Christopher Eccleston pojavljuje u ulozi Malekitha. Thor je kao ekranizirani superheroj izrazito dobio na popularnosti u svom prvijencu, no ponajviše u The Avengers blockbusteru. Dosad je briljirao, ali s obzirom da kažu kako će drugi nastavak biti drukčiji…možemo se samo nadati poboljšanju.

Film u kina dolazi 8. studenog ove godine.

Foto: facebook.com/Thor

(Visited 112 times, 1 visits today)

Komentari