Istaknuto
13.07.2019.

Vrijeme čitanja: 3 minute Ako se prepustimo nevinom gledanju i zanemarimo činjenicu da smo kao vrsta potamanili brojne druge s ovog ekrana, film je i besprijekorna zoološka izložba afričke faune.

12.07.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Fotografija s najviše lajkova na Ziheru odnosi titulu fotografije mjeseca, a autor fotografije dobiva priliku da se predstavi čitateljima putem intervjua na portalu.

Glazba

Nova glazba: nemanja, Seine, Elis Lovrić, Je Veux i drugi

03.04.2019. Glazbena redakcijaFoto: Unsplash / Edit: Ziher.hr
Vrijeme čitanja: 1 minuta

U rubrici Nova glazba domaće i regionalne snage ovog tjedna odmjerit će nemanja, Seine, Đutko, Elis Lovrić, Je Veux, Mnogi Drugi i U Pol’ 9 Kod Sabe.

Strane preporuke za slušanje su  Rammstein, The Tallest Man On Earth, Interpol, Emotional Oranges i Khalid.

Vi odlučujete koji novitet je zaslužio biti na prvom mjestu. Pomaknite svog favorita na vrh liste i donesite mu vječnu slavu!

Domaća i regionalna glazba

 

Strana glazba – preporuka za slušanje

Rammstein – Deutschland

Nakon osmogodišnjeg izbivanja iz studija, legendarni njemački industrial metal sastav objavio je potpuno novi singl kojim je najavljen njihov sedmi studijski album “Rammstein”. Pjesmi Deutschland pridružen je vrlo provokativan video za koji je zaslužan redatelj Specter Berlin.

The Tallest Man On Earth – I’m A Stranger Now

Švedski kantautor Kristian Matsson djeluje pod imenom The Tallest Man On Earth, a drugi singl I’m A Stranger Now naći će se na novom albumu “I Love You. It’s A Fever Dream”.

Interpol – The Weekend

Interpol je izbacio novi singl The Weekend i najavio izlazak novog EP-a u svibnju pod nazivom “A Fine Mess”.

Khalid – Self

Američki R&B glazbenik Khalid ovog tjedna je s nama na listi noviteta novim singlom Self. Pjesma će se naći na novom albumu “Free Spirit” s kojeg smo već imali prilike čuti singlove Talk, Better i My Bad.

Emotional Oranges – Built That Way

Emotional Oranges je novo ime na R&B sceni, američki tajanstveni duo ovog tjedna predstavlja pjesmu Built That Way.

 

Novu glazbu ovog je tjedna birala Helena Kezerić.

(Visited 715 times, 1 visits today)

Komentari